Jumbo | Θερμός Ιούλιος με αύξηση πωλήσεων 19%

Share on:

Ούτε οι καταστροφικές πυρκαγιές ούτε οι πρωτοφανούς διάρκειας υψηλές θερμοκρασίες στάθηκαν ικανές να αναχαιτίσουν την πορεία του ομίλου Jumbo, καθώς μόνο κατά τον μήνα Ιούλιο 2023, οι συνολικές πωλήσεις κατέγραψαν αύξηση +19% περίπου.

Αντίστοιχα, το πρώτο επτάμηνο του τρέχοντος έτους, οι πωλήσεις του ομίλου Jumbo, εμφανίζονται αυξημένες κατά +20% περίπου, επίδοση υψηλότερη από την εκτίμηση της διοίκησης για την αύξηση των ετήσιων πωλήσεων κατά +15% περίπου.

Ο όμιλος πέτυχε αύξηση πωλήσεων σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται. Αναλυτικά στην Ελλάδα: Τον Ιούλιο του 2023, οι καθαρές πωλήσεις της μητρικής εταιρείας (χωρίς να υπολογίζονται οι ενδοεταιρικές συναλλαγές), παρουσίασαν αύξηση κατά +22% περίπου.

Συνολικά για το πρώτο επτάμηνο του έτους 2023, οι καθαρές πωλήσεις της μητρικής εταιρείας -χωρίς τις ενδοεταιρικές συναλλαγές- παρουσίασαν αύξηση κατά +22% περίπου σε σχέση με το 2022.

Στην Κύπρο: Οι πωλήσεις των καταστημάτων κατά τον Ιούλιο του 2023 αυξήθηκαν κατά +16% περίπου, σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα.  Συνολικά οι πωλήσεις των καταστημάτων στην Κύπρο για το πρώτο επτάμηνο του 2023 είναι αυξημένες κατά +18% περίπου, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Στη Βουλγαρία: Οι πωλήσεις του δικτύου κατέγραψαν αύξηση κατά  +12% περίπου τον Ιούλιο του 2023, σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα. Συνολικά οι πωλήσεις στη Βουλγαρία για το πρώτο επτάμηνο του 2023 είναι αυξημένες κατά +16% περίπου, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Στη Ρουμανία: Οι πωλήσεις σημείωσαν αύξηση της τάξης του +15% περίπου τον Ιούλιο του 2023, σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα, ενώ να σημειωθεί ότι τον Ιούλιο ξεκίνησε την λειτουργία του και το ηλεκτρονικό κατάστημα στη χώρα. Συνολικά οι πωλήσεις στη Ρουμανία για το πρώτο επτάμηνο του 2023 είναι αυξημένες κατά +17% περίπου, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Πηγή: newsit.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE