Γερμανία | Άνδρας πέταξε 10χρονο από γέφυρα επειδή μιλούσε ουκρανικά

Share on:

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει τις τελευταίες ημέρες οι Αρχές της Γερμανίας για τον εντοπισμό ενός Ρώσου πολίτη, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα επιτέθηκε σε μία ομάδα παιδιών, που καθόντουσαν σε μία γέφυρα στην πόλη Άινμπεργκ, και πέταξε έναν 10χρονο επειδή μιλούσε ουκρανικά.

Μάλιστα, το παιδί έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, καθώς τα τραύματά του δεν ενέπνεαν κίνδυνο. Πριν το πετάξει από τη γέφυρα, ο άνδρας έριξε στον ανήλικο και ένα γυάλινο μπουκάλι, βρίσκοντάς τον στον ώμο.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο άνδρας, ο οποίος εικάζεται πως είναι 40 χρονών και αναζητείται από την αστυνομία, τράβηξε τα μαλλιά ενός ακόμη κοριτσιού. Οι ερευνητές της Εισαγγελίας του Γκέτινγκεν εξετάζουν πως η επίθεση είχε «πολιτικά κίνητρα», ενώ την αντιμετωπίζουν ως απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Το χρονικό της επίθεσης

Η επίθεση, όπως ειπώθηκε, έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα στη μικρή πόλη της κάτω Σαξωνίας, με την παρέα των μικρών παιδιών να βρίσκεται στη γέφυρα μιλώντας ουκρανικά. Τότε, ο 40χρονος άρπαξε έναν 10χρονο, τον πέταξε κάτω από τα γέφυρα, με αποτέλεσμα το αγόρι να χτυπήσει στις σιδερένιες δοκούς της γέφυρας πριν πέσει στο νερό.

Χωρίς να διστάσει, μάλιστα, του πέταξε και ένα μπουκάλι στον ώμο, προκαλώντας του μεγαλύτερο τραύμα στον ώμο. Στη συνέχεια, εγκατέλειψε τη σκηνή και τα άλλα παιδιά απευθύνθηκαν στους γονείς του, καταγγέλλοντας το περιστατικό

Ο Ρώσος, ο οποίος φέρεται να φορούσε μπλε μπλουζάκι, μαύρο καπέλο και τζιν παντελόνι, είπε στα παιδιά ότι έπρεπε να μιλήσουν ρωσικά και ισχυρίστηκε ότι η Ουκρανία ξεκίνησε τον πόλεμο.

Το αγόρι από την Ουκρανία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί είπαν ότι υπέστη τραύματα στο κεφάλι και στο αριστερό πόδι. Πήρε εξιτήριο, λίγο μετά την άφιξή του, αφού οι γιατροί είπαν ότι δεν είχε υποστεί σοβαρά τραύματα.

Πηγή: reader.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE