GP Αυστραλίας | Θρίαμβος για Λεκλέρ, καταστροφή για Φερστάπεν

Share on:

Κάνοντας έναν αψεγάδιαστο αγώνα ο Σαρλ Λεκλέρ κατέκτησε με εμφατικό τρόπο την πρώτη θέση στο GP της Αυστραλίας διευρύνοντας τη διαφορά της Ferrari από τη δεύτερη Mercedes στους 34 πόντους. Ο Μονεγάσκος με φάνηκε ιδιαίτερα ψύχραιμος στα κομβικά σημεία του αγώνα κάτι που φαίνεται να τον χαρακτηρίζει μέχρι στιγμής τη φετινή χρονιά.

Αίσθηση έχει προκαλέσει στον κόσμο της F1 το γεγονός πως για άλλη μια φορά ο Μαξ Φερστάπεν της Red Bull δεν κατάφερε να τερματίσει αντιμετωπίζοντας μηχανικά προβλήματα στο μονοθέσιό του. Τα προβλήματα αυτά δημιούργησαν επίσης και μια μικρής έκτασης φωτιά στον κινητήρα που περιορίστηκε σύντομα. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής φάνηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος μετά τον αγώνα δηλώνοντας πως τα τεχνικά προβλήματα αυτά είναι απαράδεκτα και αν θέλει η Red Bull να υπερασπιστεί τον τίτλο της θα πρέπει να τα λύσει άμεσα. Από την άλλη ιδιαίτερα καλό αγώνα έκανε ο ομόσταυλος του Ολλανδού Perez τερματίζοντας δεύτερος και σώζοντας κάπως με αυτόν τον τρόπο την κατάσταση για την Red Bull.

Επόμενη στάση για την F1 είναι η Ιταλία και η Emilia Romanga. Παρά το γεγονός πως πρόκειται για έδρα της Ferrari ο Μαξ Φερστάπεν έχει σημειώσει μαζί με τον Λουις Χαμιλτον τις πιο πολλές νίκες στην πίστα αυτή. Αναμένουμε έναν συναρπαστικό αγώνα.

ΠΗΓΗ: Value News.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE