Χώρισαν Ζέτα Δούκα και Μιχάλης Χατζηαντωνάς ύστερα από 10 χρόνια σχέσης

Share on:

Την απόφαση να ρίξουν αυλαία στη σχέση τους ύστερα από 10 χρόνια κοινής πορείας πήραν η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς.

Τον χωρισμό τους αποκάλυψε η εφημερίδα On Time. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μάλιστα, η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς ζουν ήδη σε διαφορετικά σπίτια.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης τους, η γνωστή ηθοποιός και ο personal trainer κράτησαν χαμηλούς τόνους. Το ίδιο φαίνεται ότι θέλουν να κάνουν και με τον χωρισμό τους.

Οι κοντινοί τους άνθρωποι γνωρίζουν καλά πως ο χωρισμός είναι γεγονός, αναφέρει το ρεπορτάζ.

Η τελευταία κοινή εμφάνισή τους ήταν στα γενέθλια της κόρης τους, Θάλειας που έκλεισε τα 7 της χρόνια στις αρχές Απριλίου.

Το γυαλί άρχιζε να ραγίζει την περασμένη άνοιξη και η Ζέτα Δούκα με τον Μιχάλη Χατζηαντωνά προσπάθησαν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που είχαν στη σχέση τους.

Η σχέση τους είναι πλέον τυπική, ενώ και οι δύο βάζουν πάνω απ’ όλα την κόρη τους, την οποία λατρεύουν.

Το ζευγάρι δεν έχει παντρευτεί, ενώ η γοητευτική ηθοποιός έχει αναφέρει για αυτή την απόφασή τους: «Ποτέ δεν νιώσαμε και δεν θα νιώσουμε. Δεν έχει καμιά αξία στα μυαλά και στις καρδιές μας. Είμαστε ενωμένοι ούτως ή άλλως για όλη μας τη ζωή. Οπότε δεν υπάρχει κάτι άλλο το οποίο θα μας ενώσει περισσότερο».

Πηγή: newsit.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE