Αρναούτογλου | «Με απάτησαν με τον χειρότερο τρόπο»

Share on:

Μια προσωπική εξομολόγηση σχετικά με ένα γεγονός απιστίας έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της τραγουδίστριας Klavdia στο The 2Night Show, το βράδυ της Τρίτης. Ο παρουσιαστής περιέγραψε πως ακριβώς έμαθε στο παρελθόν ότι τον απάτησε η πρώην σύντροφος του.

O Γρηγόρης είχε καλεσμένη την klavdia και της αποκάλυψε: «Εμένα με απάτησαν με τον χειρότερο τρόπο! Δεν υπάρχει η απάτη που βίωσα εγώ. Θες να σου πω πως έμαθα ότι με απάτησαν; Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό που έπαθα. Ηχογραφήθηκε η όλη πράξη η σεξουαλική στο κινητό. Μάλλον πρέπει να ήταν σε αυτοκίνητο μέσα, πατήθηκε και με πήρε τηλέφωνο.»!

Αρναούτογλου: Έβγαλαν φωτογραφία με την τότε σύντροφό μου μέσα στο δωμάτιο από το απέναντι μπαλκόνι

Και πρόσθεσε ο παρουσιαστής: «Δεν το σήκωσα. Στον τηλεφωνητή γράφτηκε και το άκουγα, το ξανάκουγα και το ξανάκουγα. Εκείνη την ώρα με έκοψε κρύος ιδρώτας, απλά. Εγώ φταίω που με απάτησε εκείνη;»!

Και κατέληξε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Να πω όμως κάτι με το μυαλό που έχω τώρα. Όποιος απατάει τον άλλον, για λύπηση είναι, όχι ο απατημένος, αλλά ο θύτης. Ο άλλος που να ξέρει ο άνθρωπος, ο καθένας θα μπορούσε να το κάνει αυτό, σιγά. Αυτός όμως είναι για λύπηση, αυτός έχει τα προβλήματα μέσα του. Όχι ο άλλος ο άνθρωπος»!

πηγή:Gossip-tv 


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE