Αναστάσιος Ράμμος | «Είχα χρόνια εθισμό στις ουσίες»

Share on:

Ο Αναστάσιος Ράμμος ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή «The 2Night Show» . Ο Τραγουδιστής μίλησε για πρώτη φορά για το θέμα της εξάρτησης και του εθισμού του.

«Μπήκα σε φάση με ουσίες. Αν δεν έμπαινα, δεν θα ήμουν εδώ και δεν θα έκανα αυτό το ταξίδι. Μου πήρε χρόνια. Δεν είναι μόνο οι ουσίες, αλλά “έπινα” ανθρώπους. Συναισθήματα, το πώς φερόμουν. Μπορεί κάποιος που δεν κάνει χρήση ουσιών ή αλκοόλ, να βιώνει μια άλλη εξάρτηση: σε μία σχέση αν ο ένας νιώθει ευτυχισμένος, μόνο όταν είναι ευτυχισμένος ο σύντροφός του, αυτό είναι μια συνεξάρτηση, και είναι πολύ σοβαρό» ανέφερε ο Αναστάσιος Ράμμος.

«Είσαι ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο έρχομαι συνειδητοποιημένος μετά από καιρό και θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί βρισκόμουν κάπου και ο “Εκατομμυριούχος” μου κρατούσε συντροφιά.

Εκεί στον αγώνα που έδινα και δίνω ακόμα, προσπαθούσα να έχω κάπου αλλού το μυαλό μου. Με βοήθησες πάρα πολύ στον λόγο μου» είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Τέλος, μίλησε και για το νέο του τραγούδι «Καινούργιο Παρελθόν», που είναι βιωματικό, και εξήγησε πως στο παρόν μπορούμε να κάνουμε αυτά που θέλουμε για το παρελθόν μας.

πηγή:reader


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE