Ελ.Βενιζέλος | Με μαχητικά αεροσκάφη επέστρεψε η πτήση από τη Νέα Υόρκη

Share on:

Μεγάλη κινητοποίηση προκάλεσε το βράδυ της Πέμπτης στο διεθνές αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” η πληροφορία των αμερικανικών αρχών για ύποπτο άτομο που πιθανόν να έχει επιβιβαστεί σε μία από δύο πτήσεις της Emirates, η μία για Ντουμπάι και η άλλη για Νέα Υόρκη.Αμέσως δόθηκε εντολή να σταματήσει η διαδικασία απογείωσης της πτήσης για Ντουμπάι και το αεροπλάνο επέστρεψε στο σταθμό. Οι αρχές έλεγξαν εξονυχιστικά όλους τους επιβάτες της συγκεκριμένης πτήσης, χωρίς να βρεθεί κάτι ύποπτο.

Η πτήση προς Νέα Υόρκη είχε ήδη απογειωθεί και έτσι δόθηκε εντολή στον πιλότο να επιστρέψει στο “Ελ. Βενιζέλος”, ενώ άμεσα απογειώθηκαν δύο μαχητικά F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας που συνόδευσαν στην Ελλάδα το αεροπλάνο της Emirates.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις δέκα προσγειώθηκε και η πτήση προς Νέα Υόρκη και αναμένεται να ξεκινήσει ο έλεγχος των επιβατών. Στο Twitter μάλιστα αναρτήθηκαν βίντεο από το εσωτερικό του αεροσκάφους και την απομάκρυνση των επιβατών, επισημαίνοντας ότι ο ύποπτος παραμένει στη θέση του και δεν του επιτρέπεται να βγει από το αεροπλάνο.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE