Φαίη Σκορδά| Αγχωμένη στην πρεμιέρα του «Πρωινού μας» στον ΣΚΑΪ – «Μου λείψατε»

Share on:

Ντυμένη στα λευκά και ιδιαίτερα αγχωμένη και συγκινημένη εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της εκπομπής «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ η Φαίη Σκορδά, η οποία ωστόσο μπήκε στο πλατό χαμογελαστή και καλημέρισε τους τηλεθεατές από τη νέα τηλεοπτική της στέγη. «Καλημέρα, καλή εβδομάδα να έχουμε, καλωσορίσατε στον ΣΚΑΪ, καλωσορίσατε στο «Πρωινό μας» είπε με το άγχος να είναι εμφανές και εν μέσω χειροκροτημάτων από τους συνεργάτες της.

«Είκοσι χρόνια πρεμιέρες, δεν συνηθίζεται ποτέ, το ξέρετε. Αυτή η πρεμιέρα είναι πολύ σημαντική για εμένα. Μου λείψατε, ευχαριστώ όσους βρίσκoνται εδώ. Είναι ένα καινούργιο ξεκίνημα, αλλά ωραίο ξεκίνημα και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό» πρόσθεσε.

Και κατέληξε: «Ήταν μικρό το διάστημα της προετοιμασίας, αυτή η αλλαγή για μένα σε έναν καινούργιο σταθμό και γι’ αυτό το λόγο θέλω να με βοηθήσετε και να καταλάβετε ότι σίγουρα θα διορθώσουμε πράγματα, το πιο σημαντικό είναι να είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα».

Ποδαρικό στη Φαίη ο Νίκος Μουτσινάς

Στο πλατό της εκπομπής βρέθηκε ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος πήγε απροειδοποίητα κρατώντας μία τεράστια ανθοδέσμη με λευκά τριαντάφυλλα που χάρισε στην παρουσιάστρια. «Καλωσήρθατε στο σπίτι μας. Αυτό είναι για όλα τα χρόνια που έχεις κάνει συμβόλαιο στο κανάλι. Είμαι από πολύ νωρίς ξύπνιος να δω την πρεμιέρούλα σου» είπε αρχικά στην παρουσιάστρια και την καλωσόρισε στον ΣΚΑΪ. «Τι τον νοιάζει τον κόσμο τα λάθη; Δεν υπάρχουν λάθη στην τηλεόραση. Χαρήκαμε πάρα πολύ που ήρθατε γιατί τα Μελίσσια είναι λίγο Λουξεμβούργο, είναι μόνα τους, τώρα ήρθατε εσείς, θα γελάμε» της είπε και στη συνέχεια έκλεισαν μαζί την πρώτη ημέρα της νέας εκπομπής.

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE