Τηλεοπτική μάχη για την πρώτη συνέντευξη Κούγια ως δικηγόρου της Πισπιρίγκου

Share on:

Η τηλεοπτική σεζόν ξεκινά. Οι περισσότεροι συντελεστές των ζωντανών εκπομπών έχουν επιστρέψει στα πόστα τους, οι παλιοί συντελεστές προσπαθούν να βρουν τους ρυθμούς τους, οι νέοι να προσαρμοστούν σε νέα επαγγελματικά περιβάλλοντα, όλοι όμως παίρνουν θέση «μάχης» για την εκκίνηση της σεζόν που για τους περισσότερους θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου. Σε αυτή την ημερομηνία θα ξεκινήσει το νέο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και όχι στις 12 Σεπτεμβρίου όπως αρχικά είχε αποφασιστεί.

Για το λόγο αυτό ήδη ο Γιώργος Λιάγκας βρίσκεται στο γραφείο και μαζί με τους συνεργάτες του προετοιμάζεται για την έναρξη της νέας τηλεοπτικής περιόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader, δίνεται «μάχη» μεταξύ των εκπομπών για την πρώτη συνέντευξη του δικηγόρου Αλέξη Κούγια μετά την περιπέτεια της υγείας του και την ανάληψη της υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου και φαίνεται πως την κερδίζει το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και προσωπικά ο Λιάγκας ο οποίος παραδοσιακά διατηρεί καλή σχέση με τον γνωστό ποινικολόγο. Από την πρώτη σύσκεψη της εκπομπής έλειπε η συμπαρουσιάστρια του Λιάγκα, Δούκισσα Νομικού. Ο χρόνος μετρά ήδη αντίστροφα για την επίσημη ανακοίνωσή της από τον ΑΝΤ1.

Ο νέος συνεργάτης της Φαίης Σκορδά

Κλείνουν και οι τελευταίες εκκρεμότητες στην ομάδα της Φαίης Σκορδά και τώρα γίνεται αγώνας δρόμου για να βγει η εκπομπή στον «αέρα» του ΣΚΑΪ τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου αλλά ίσως πάει τελικά για τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου. Στα στούντιο στα Μελίσσια από τα οποία θα βγαίνει το νέο πρωινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ υπάρχουν ακόμη πολλά θέματα κυρίως τεχνολογικά που πρέπει να επιλυθούν καθώς φέτος θα βγαίνουν από εκεί περισσότερες εκπομπές σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν.

Στο πλευρό της Φαίης Σκορδά θα βρίσκονται στο πάνελ η Αφροδίτη Γραμμέλη, η Ελένη Φωτοπούλου και η Ελενα Χριστοπούλου η οποία αναλαμβάνει και το κομμάτι του «Love Island» το οποίο ως γνωστόν θα παρουσιάζει η συνεργάτιδά της Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Σε αυτό αλλά πολύ περισσότερο σε όλα τα υπόλοιπα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης το σχολιασμό και το ρεπορτάζ θα δίνει ο Νίκος Παρτσώλης, ο οποίος θα έχει και την επιμέλεια των βίντεο. Οι τελευταίες πληροφορίες από τον ΣΚΑΪ αναφέρουν πως τελικά ο δημοσιογράφος θα έχει μόνιμη θέση στο πάνελ.

Από χθες κυκλοφορεί η είδηση πως θα υπάρχουν και δημοσιογράφοι της ενημέρωσης στην εκπομπή για να καλύπτουν κυρίως τα κοινωνικά θέματα. Το πρώτο όνομα που έγινε γνωστό είναι αυτό του δικηγόρου Άγγελου Βουράκη ο οποίος δημοσιογραφεί και είχε συνεργαστεί παλαιότερα με την Τατιάνα Στεφανίδου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader ο δεύτερος δημοσιογράφος που βρίσκεται σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις με την εκπομπή είναι ο έμπειρος αστυνομικός συντάκτης Θεοδόσης Πάνου. Η τελική σύνθεση της ομάδας θα έχει κλείσει μέχρι την Παρασκευή.

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE