Πατήσια| 22χρονη βιάστηκε μπροστά σε άλλη γυναίκα – Βγήκε στο μπαλκόνι και την έσωσαν οι γείτονες

Share on:

Βιασμό μιας 22χρονης και μάλιστα μπροστά στα μάτια μιας δεύτερης γυναίκας, ερευνούν οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.

Η 22χρονη, που κατάγεται από την Αλγερία, σώθηκε χθες από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι πήγαν σε πολυκατοικία στη διασταύρωση των οδών Πατησίων και Ιακωβίδου στα Πατήσια, μετά από τηλεφώνημα κατοίκου της περιοχής στην Άμεση Δράση που ανέφερε πως μια νέα γυναίκα είχε βγει σε μπαλκόνι διαμερίσματος και ζητούσε βοήθεια.

Οι αστυνομικοί ανέβηκαν στο διαμέρισμα όπου ζει ένας μετανάστης από την Γουινέα. Όταν τους άνοιξε την πόρτα η 22χρονη κάλεσε πάλι σε βοήθεια και οι αστυνομικοί την απεγκλώβισαν, ενώ παράλληλα συνέλαβαν δύο άνδρες που βρίσκονταν στο διαμέρισμα. Σύμφωνα με την κατάθεση της 22χρονης το προηγούμενο βράδυ είχε βγει για διασκέδαση μαζί με μια γνωστή της και στην συνέχεια πήγαν στο διαμέρισμα της οδού Πατησίων.

Εκεί όμως ο ένας από τους άνδρες της επιτέθηκε για να την βιάσει, την κακοποίησε και την απειλούσε απαγορεύοντας της να φύγει, και όλα αυτά ενώπιον της κοπέλας με την οποία προηγουμένως διασκέδαζαν. Η 22χρονη μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών και Ιατροδικαστική εξέταση, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται για να προστεθούν στην δικογραφία που ήδη έχει σχηματιστεί.

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE