Νοκ-άουτ για δύο μήνες ο Ίσακ, χάνει το Μουντιάλ

Share on:

Μεγάλο πλήγμα για τη Νιούκαστλ, η οποία θα χάσει τον Αλεξάντερ Ίσακ, που αποτέλεσε το περασμένο καλοκαίρι μεταγραφή-ρεκόρ στην ιστορία της για δύο μήνες, με τον Σουηδό να χάνει και το Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο Αλεξάντερ Ίσακ συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό στον μηρό, ο οποίος δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στα τελευταία τρία παιχνίδια της Νιούκαστλ στην Premier League.

Ωστόσο, το διάστημα αποχής του Σουηδού προβλέπεται μεγάλο, αφού σύμφωνα με όσα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Έντι Χάουι, ο 23χρονος είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψει πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, που θα ξεκινήσει στις 20 Νοεμβρίου.

“Δεν πιστεύουμε ότι θα δούμε τον Άλεξ να επιστρέφει πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δυστυχώς είχε έναν τραυματισμό στον μηρό του. Ήταν πολύ άσχημο γι’ αυτόν, καθώς είναι ένας νέος παίκτης σε ένα νέο πρωτάθλημα.

Ήταν απογοητευτικό για εκείνον γιατί ένιωθε πολύ καλά και δούλευε σκληρά για να είναι σε φόρμα. Είναι πραγματικά κρίμα γιατί θέλει απεγνωσμένα να αφήσει το στίγμα του εδώ, αλλά είναι νέος, έχει πολύ μέλλον μπροστά του, οπότε πρέπει να τον προστατεύσουμε και να βεβαιωθούμε ότι θα επιστρέψει σωστά”, ήταν τα λόγια του Χάουι.

Ως εκ τούτου. η Νιούκαστλ θα στερηθεί τις υπηρεσίες της μεταγραφής-ρεκόρ στην ιστορίας της. Θυμίζουμε ότι τα 70 εκατ. ευρώ που προσέφερε η Νιούκαστλ, έκαναν τον Ίσακ την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας.

Μέχρι τότε η πιο ακριβή μεταγραφή είναι ο Ζοέλιντον με 44 εκατ. ευρώ.

Πηγή : Sport24.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE