Μητσοτάκης| Όσοι μιλούν για συνεργασία, μάλλον εννοούν ακυβερνησία ή και παραλυσία

Share on:

Η ισχυρή ΝΔ από την πρώτη κάλπη θα καθορίσει ποιος θα κυβερνήσει την επόμενη κρίσιμη μέρα, διαμηνύει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Μακεδονία, λέγοντας ότι το δίλημμα είναι “αν θα πάμε μπροστά ή θα γυρίσουμε πίσω“.

Αναφερόμενος στα μετεκλογικά σενάρια ο κ. Μητσοτάκης υπογραμμίζει πως “όσοι μιλούν για συνεργασία, μάλλον εννοούν ακυβερνησία ή και παραλυσία“, ενώ θέτει ως προτεραιότητες για τη νέα τετραετία τους καλύτερους μισθούς, την αξιοπρεπή δημόσια υγεία, το παραγωγικό και λειτουργικό κράτος, και μία οριζόντια πολιτική για τους νέους. Επίσης, ξεκαθαρίζει εκ νέου ότι το νερό δεν ιδιωτικοποιείται.

Για τις παθογένειες του «βαθέως κράτους» τόνισε: «Εμείς και μόνο εμείς μπορούμε να τα βάλουμε με αυτό που αποκαλούμε ‘βαθύ κράτος’. Μένουν να γίνουν και θα γίνουν πολλά».

Χαρακτήρισε πρόσκαιρη την ακρίβεια και σημείωσε ότι τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση είναι μόνιμα. «Θα αποδίδουν, δηλαδή, συνεχώς».

Όσον αφορά στη Θεσσαλονίκη δήλωσε: «Από το 2019 έγιναν πολλά. Πρόκειται για το πιο φιλόδοξο αναπτυξιακό σχέδιο που είχε ποτέ η Θεσσαλονίκη μας, με κύριο στόχο το 2030 να διαδραματίζει κυρίαρχο ρόλο στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης».

Το πλήρες κείμενο της συνέντευξης του πρωθυπουργού


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE