Κόρινθος| Μυστήριο με την εξαφάνιση 75χρονου από παραλία

Share on:

Μεγάλα ερωτηματικά δημιουργούνται μετά την καταγγελία που έγινε για εξαφάνιση ενός 75χρονου άνδρα στην θάλασσα στη περιοχή Σουσάκι Κορινθίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας είχε πάει για μπάνιο στην θαλασσινή περιοχή μαζί με την σύζυγο του, όταν ξαφνικά γύρω στις 12:00 το μεσημέρι χάθηκαν τα ίχνη του.

Η οικογένεια του ενημέρωσαν άμεσα το Λιμενικό Κορίνθου καθώς και το Λιμενικό Αγιών Θεοδώρων. Από εκείνη την ώρα πραγματοποιείτε μεγάλη έρευνα για τον εντοπισμό του 75χρονου.

Αυτό που δημιουργεί περισσότερο εντύπωση είναι πως όλα τα προσωπικά του πράγματα, όπως τα ρούχα και το μαγιό του, βρέθηκαν στην παραλία.

Μετά από έρευνες του Λιμενικού, συγκεκριμένα βρέθηκε η πετσέτα θαλάσσης του καθώς και η μπλούζα του. Συνολικά στο σημείο βρίσκονται περίπου 70 άτομα, μεταξύ των οποίων λιμενικοί, πολίτες και εθελοντές, που πραγματοποιούν έρευνες σε όλη την έκταση της περιοχής.

Στην έρευνα επιχειρούν τα Λιμεναρχεία Κορίνθου, Αγίων Θεοδώρων και Iσθμίων, ένας δύτης από την Κόρινθο και ιδιωτικά σκάφη της περιοχής.

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE