Καταγγελία στο Ηράκλειο | Νονός βίαζε το βαφτιστήρι επί 3 χρόνια – Συνελήφθη ο 50χρονος

Share on:

Μία νέα σοκαριστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ήρθε στο φως, αυτή τη φορά στην Κρήτη, με έναν 18χρονο να καταγγέλλει για βιασμό τον νονό του.

Ύστερα από περίπου 7 χρόνια που είχε σταματήσει να τον βιάζει βρήκε το κουράγιο και τη δύναμη να καταγγείλει έναν 50χρονο άνδρα ότι τον βίαζε από τα 9 μέχρι τα 12 του. Ένας 18χρονος νέος άνδρας από το Ηράκλειο κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι ο ίδιος του ο νονός τον βίαζε από 9 ετών.

Η καταγγελία για βιασμό έγινε από τον νεαρό στο Γραφείο Ανηλίκων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου Κρήτης.

Ο 18χρονος πίστευε για χρόνια, όπως γράφει το neakriti.gr, ακόμη και ως έφηβος, ότι εκείνος το είχε προκαλέσει και χρειάστηκε ψυχολογική στήριξη για να φανεί σήμερα δυνατός. Ύστερα από περίπου 7 χρόνια που είχε σταματήσει να τον βιάζει βρήκε το κουράγιο και τη δύναμη να καταγγείλει τον 50χρονο άνδρα ότι τον βίαζε από τα 9 μέχρι τα 12 του.

Η Αστυνομία εδώ και καιρό ερευνούσε την καταγγελία και προσπαθούσε να στοιχειοθετήσει την υπόθεση μέχρι που το βράδυ της Μ. Τετάρτης (01.05.2024) προχώρησε ύστερα από συντονισμένη προσπάθεια στη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 50χρονος δίδασκε μουσική το παιδί και με αυτό το πρόσχημα βρισκόταν πολλές στιγμές μόνος μαζί του.

Οι γονείς του 18χρονου βρίσκονται σε σοκ, καθώς ο 50χρονος ήταν άνθρωπος της απολύτου εμπιστοσύνης τους.

Πηγή: parapolitika.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE