Κόνι Μεταξά| «Λιπόθυμη» στην παραλία μία ημέρα μετά τον γάμο της με τον Μάριο Καπότση

Share on:

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης παντρεύτηκαν εχθές στον Άγιο Εφραίμ στα Φαλάσσαρνα, στα Χανιά της Κρήτης, ανταλλάσοντας αιώνιους όρκους αγάπης, έπειτα από 3 χρόνια σχέσης και στη συνέχεια ξαναπαντρεύτηκαν μετά από λίγο σε δεύτερο χολιγουντιανό γάμο στην παραλία.

Μάλιστα η στιγμή ήταν ιδανική γιατί το ζευγάρι έφτασε περίπου την ώρα του ηλιοβασιλέματος που στα Φαλάσαρνα για όσους γνωρίζουν είναι πανέμορφο.

Ο Μάριος Καπότσης μίλησε πρώτος: “Χαίρομαι πάρα πολύ που είστε όλοι εδώ. Σας αγαπώ πάρα πολύ. Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου. Θα ήθελα να πω ότι είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο που έχω την Κωνσταντίνα δίπλα μου εδώ και τρία χρόνια και ελπίζω να την έχω για πάντα. Σε αγαπώ πολύ” είπε για την Κόνι Μεταξά.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Κόνι Μεταξά η οποία είπε πως πρόκειται για την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της και αφού ευχαρίστησε τους φίλους τους που ήρθαν από πολλά και διαφορετικά μέρη του κόσμου για να τη δουν να παντρεύεται, είπε πως κανείς τους δεν πίστευε – ούτε η ίδια – ότι θα ερχόταν αυτή η μέρα μιας και ποτέ πριν δεν είχε νιώσει ότι μπορεί να εμπιστευθεί κάποιον, κάτι που άλλαξε όταν γνώρισε τον Μάριο Καπότση.

Η επόμενη μέρα

Μετά τους γάμους, το ζευγάρι και οι καλεσμένοι το «έκαψαν» σε ένα πάρτι – υπερπαραγωγή πλάι στο κύμα.

Το κέφι «άναψε» η Ελένη Φουρέιρα και ο πατέρας της Κόνι, Λευτέρης Πανταζής με τις μεγάλες τους επιτυχίες.

Η επόμενη μέρα του γάμου, ωστόσο, βρήκε την Κόνι Μεταξά λιπόθυμη σε ένα πουφ στην παραλία, με τους φίλους της να την απαθανατίζουν με χιούμορ και να ανεβάζουν τα στιγμιότυπα που η Κόνι κοιμάται στα social media.

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE