Κίεβο | Τρεις νεκροί από νέους ρωσικούς βομβαρδισμούς

Share on:

Οι ρωσικές δυνάμεις εξαπέλυσαν νέο αεροπορικό βομβαρδισμό του Κιέβου , σκοτώνοντας τουλάχιστον τρία άτομα, ανάμεσά τους ένα παιδί και τραυματίζοντας τουλάχιστον 10, σύμφωνα με τις αρχές. Από την επίθεση προκλήθηκαν επίσης ζημιές σε πολυκατοικίες, ιατρείο, δίκτυο ύδρευσης και αυτοκίνητα.

Αν και η Ρωσία έχει επανειλημμένα επιτεθεί στο Κίεβο με κύματα drones και πυραύλων από την έναρξη της εισβολής, οι επιθέσεις στην ουκρανική πρωτεύουσα έχουν ενταθεί σημαντικά τον περασμένο μήνα καθώς η Ουκρανία προετοιμάζεται για μια αντεπίθεση.

Την ίδια ώρα, η πόλη Shebekin ή η ρωσική περιοχή Belgorod , στα σύνορα με την Ουκρανία, έχει γίνει αντικείμενο «αδιάλειπτων επιθέσεων» εδώ και αρκετές ώρες, οι οποίες έχουν αφήσει πέντε τραυματίες, σύμφωνα με όσα είπε ο τοπικός κυβερνήτης, Viacheslav.

Στην περιοχή Desnianskyi , συντρίμμια έπεσαν σε ένα νοσοκομείο παίδων και σε ένα κοντινό πολυώροφο κτίριο. Δύο σχολεία και ένα αστυνομικό τμήμα υπέστησαν ζημιές.

Σε μια άλλη συνοικία, του Dniprovskyi , μια πολυκατοικία υπέστη ζημιές από τα καμένα ερείπια και ανέβηκε πυκνός καπνός, τα σταθμευμένα αυτοκίνητα πήραν φωτιά και συντρίμμια έπεσαν στο δρόμο και στις αυλές, ένας αγωγός ύδρευσης και ένα κτίριο κατοικιών χτυπήθηκαν και τα παράθυρα έσπασαν από το κύμα έκρηξης.

Πηγή: ΕΡΤ


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE