Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια| Ποιοι είναι οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας που έπεσαν στα χέρια της ΕΛΑΣ

Share on:

Έξι συλλήψεις έχουν γίνει ήδη από την ΕΛΑΣ για τον βιασμό της 12χρονης κοπέλας στα Σεπόλια, την οποία εξέδιδε και βίαζε ο παιδόφιλος μαστροπός Ηλίας Μίχος του Παναγιώτη. Ο 53χρονος ήταν ο πρώτος που οδηγήθηκε σιδηροδέσμιος ενώπιον των ανακριτικών Αρχών, ομολογώντας ότι βίασε το ανήλικο παιδί, ενώ λίγες ώρες αργότερα, στα δίχτυα της αστυνομίας έπεσε κι ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, που επίσης ομολόγησε ότι βίασε την 12χρονη. Ακολούθως, έγιναν άλλες τέσσερις συλλήψεις ανάμεσά τους κι αυτή της μητέρας του παιδιού, με τα στοιχεία τους να αναμένεται να δημοσιοποιηθούν τις επόμενες ώρες από τις Αρχές, κατόπιν εισαγγελικής εντολής έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν έχουν υπάρξει κι άλλα θύματα.

Οι παιδοβιαστές που έχουν ταυτοποιηθεί και συλληφθεί είναι οι εξής

Ηλίας Μίχος του Παναγιώτη και της Γιασεμής. Ο 53χρονος, που οδηγήθηκε στις φυλακές Γρεβενών, διατηρεί κατάστημα ειδών οικιακής χρήσης στην οδό Δράμας στα Σεπόλια, εκεί που φέρεται να βίασε την κατά συρροή την κοπέλα, στο υπόγειο του καταστήματός του. Πρόκειται για έναν παιδόφιλο, παιδοβιαστή και μαστροπό που εξέδιδε έναντι αμοιβής το κορίτσι σε άλλους παιδόφιλους κι αποκόμιζε χρήματα. Η γυναίκα του κι ο γιος του πλήρωσαν το μάρμαρο της δράσης του, με την Ελισάβετ Λέκκα να απομακρύνεται από τον Δήμο Αθηναίων και τον Παναγιώτη Μίχο να απολύεται από την εφημερίδα «Το Βήμα».

Γιάννης Σοφιανίδης του Ευάγγελου και της Ζηνοβίας. Ο 42χρονος παιδόφιλος είναι κάτοικος Ασπροπύργου και εργάζεται ως μηχανικός αυτοκινήτων σε μεταφορική εταιρεία. Ο ίδιος έχει τρία ανήλικα παιδιά, με το μεγαλύτερο να είναι ένα κορίτσι 12 ετών, όσο και το παιδί που ομολόγησε ότι κακοποίησε σεξουαλικά. Βρίσκεται ήδη στις φυλακές Τρίπολης.

O 33χρονος Α.Λ. Κατά πληροφορίες, ο 33χρονος, ο οποίος μένει στην Αγία Βαρβάρα και δουλεύει σε φαρμακαποθήκη, φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας πως «δεν έδωσα μεγάλη σημασία στην ηλικία. Μου είπε πως ήταν 17 χρονών και την πίστεψα». Ακόμη, ο φερόμενος ως παιδοβιαστής ισχυρίστηκε πως ο ίδιος ο Μίχος τον «ψάρεψε» μέσα από την εφαρμογή Blindchat προσποιούμενος την 12χρονη.

Ο 36χρονος Ν.Κ. Πρόκειται για διοικητικό υπάλληλο του Νοσοκομείου Μεταξάς, ο οποίος τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ύστερα από παρέμβαση του υπουργού Υγείας κι έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για να απολυθεί. Ο 36χρονος ήρθε σε επαφή με το κορίτσι μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής, και συναντήθηκε με την 12χρονη στα Σεπόλια, βιάζοντάς την έναντι αμοιβής.

O 34χρονος Ε.Κ. Πρόκειται για κάτοικο Αθηνών και συγκεκριμένα του Παγκρατίου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν στο εξωτερικό και συνελήφθη με το που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα. Ο 34χρονος εργάζεται στην επιχείρηση της οικογένειάς του, η οποία είναι επιφανής και γνωστή στην περιοχή.

Τις συλλήψεις των δύο προφυλακισμένων Μίχου και Σοφιανίδη ακολούθησε αυτή της μάνας της 12χρονης. Η 37χρονη γυναίκα, η οποία απολογείται σε λίγη ώρα ενώπιον της ανακρίτριας, κατηγορείται με την βαριά κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας.

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE