Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια| Πέντε νέες συλλήψεις από την ΕΛΑΣ

Share on:

Σε πέντε νέες συλλήψεις για την υπόθεση των βιασμών και της μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τετάρτης (15/2). Οι συλληφθέντες είναι δύο Πακιστανοί και τρεις Έλληνες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων συνελήφθησαν αυτά τα πέντε άτομα, τα οποία είναι «πελάτες» του Ηλία Μίχου, που βίαζαν μετ’ αμοιβής την ανήλικη στα Σεπόλια. Πρόκειται για δύο υπηκόους Πακιστάν, 50 και 23 χρόνων, και τρεις Ελληνες 65, 49 και 44 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν στον Κολωνό, τον Πειραιά και τα Σπάτα. Οι πέντε νέοι κατηγορούμενοι εντοπίστηκαν από τη συνεχιζόμενη έρευνα στα κινητά τηλέφωνα, τις εφαρμογές επικοινωνίας και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούσε ο Ηλίας Μίχος, ο οποίος πολλές φορές προσποιούνταν το 12χρονο κορίτσι και έκλεινε ραντεβού για τον βιασμό του.

Βάση αυτών των στοιχείων που διαβιβάστηκαν στον Εισαγγελέα εκδόθηκαν τα πέντε νέα εντάλματα σύλληψης και μέσα στην ημέρα οι συλληφθέντες αναμένεται να απολογηθούν για τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

Με πληροφορίες της ert


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE