Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Μαρία Αντωνά| «Μου έβγαλε θυμό, μετά δε μας ακολούθησαν στο γλέντι»

Share on:

Μεγάλος χαμός δημιουργήθηκε στα social media σχετικά με την αντίδραση της Μαρίας Αντωνά στο άκουσμα του ονόματος του Στάθη Σχίζα, και όχι του αγαπημένου της Άρη Σοϊλέδη.

Η Μαρία Αντωνά ήταν εμφανώς στεναχωρημένη μετά την ανάδειξη του νικητή καθώς ο αγαπημένος της Άρης Σοϊλέδης ήταν το μεγάλο φαβορί.

Καλεσμένη σε πρωινή εκπομπή η ίδια έδωσε τις απαντήσεις της σχετικά με το κοντινό πλάνο που την έκαναν.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είδα τον άνθρωπό μου. Τον καμάρωσα χθες, είναι ένα παιδί που ξεπέρασε τον εαυτό του. Δεν μπορώ να σου περιγράψω την περηφάνια που έχω γι’ αυτόν τον άνθρωπο, για το πώς στάθηκε, για το πώς αγωνίστηκε. Έχουμε πάρει πάρα πολλά μηνύματα και ευχαριστούμε όλο τον κόσμο».

Στη συνέχεια, η ίδια αναφέρθηκε και στην αντίδραση της στο άκουσμα του ονόματος του Στάθη Σχίζα λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Εγώ παίζει να στεναχωρήθηκα περισσότερο από τον Άρη. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το κοντινό πλάνο, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν πολύ ωραίο!» κάνοντας όλο το πάνελ να ξεσπάσει σε γέλια.

Η Μαρία Αντωνά είπε επίσης: «Στεναχωρήθηκα γιατί άκουσα πράγματα και ήταν πολύ άδικο για τον Άρη και είχε μια μικρή σκοπιμότητα. Εννοείται ότι θα υποστηρίξεις τον άνθρωπο που αγαπάς, αλλά όχι προσπαθώντας να αποδομήσεις έναν άλλον άνθρωπο που βγαίνοντας έξω έχει τη ζωή του, τα όνειρά του και τους ανθρώπους του».

https://www.youtube.com/watch?v=6mbTgpB4CCA&feature=emb_title

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου| Το «καρφί» της για τη Μαρία Αντωνά

Για τη νίκη του Στάθη Σχίζα στο φετινό Survivor μίλησε η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα. Η instagrammer βρέθηκε καλεσμένη σε πρωινή εκπομπή, όπου και μίλησε για τον χθεσινό τελικό του ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και την αντίδραση της Μαρίας Αντωνά όταν άκουσε την ανακοίνωση του νικητή από τον Γιώργο Λιανό.

Αρχικά, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανέφερε: «Είναι πολύ καλός άνθρωπος, σπάνιος. Δεν κοιμηθήκαμε, βγήκαμε να γιορτάσουμε μετά το Survivor. Θα τον δω μετά την εκπομπή».

Στο μεταξύ, η ίδια πρόσθεσε: «Ήταν λάθος από την παραγωγή το πλάνο. Ήταν λογικό η κοπέλα να αντιδράσει κάπως έτσι. Βέβαια ήταν πιο εξτρίμ αυτό το βλέμμα από αυτό που περιμέναμε. Η Μαρία Αντωνά μου έβγαλε θυμό στο βλέμμα της όχι απογοήτευση. Μετά ήταν ήρεμη, δε μας ακολούθησαν στο γλέντι που κάναμε. Και εγώ στη θέση της μπορεί να ήθελα να απομονωθώ»!

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE