Μπέζος-Δαδακαρίδης | Ύψιστη επίδειξη υποκριτικής ικανότητας

Share on:

Με έντονα συναισθήματα και εκπλήξεις η θεατρική παράσταση «Αινιγματικές Παραλλαγές» σε σκηνοθεσία του Πυγμαλίων Δαδακαρίδη και του Σωτήρη Τσαφουλιά καταφέρνει να δημιουργεί υπαρξιακά ερωτήματα στον θεατή ενώ ταυτόχρονα τον συγκινεί με τις πλούσιες ερμηνείες των πρωταγωνιστών του.

Η ιστορία αναφέρεται στην συνάντηση ενός κατ’ επιλογή απομονωμένου από τον υπόλοιπο κόσμο νομπελίστα συγγραφέα Αμπέλ Ζνόρκο με έναν δημοσιογράφο τοπικών νέων ονόματι  Έρικ Λάρσεν που καταφέρνει και τον προσεγγίζει για μία συζήτηση με βαθιά νοήματα.

Ο συγγραφέας, ναι μεν παρουσιάζεται διστακτικός στο να δώσει απαντήσεις αρχικά, αλλά όσο προχωρά το σενάριο τόσο περισσότερο ανοίγεται και αφήνει να φανεί η ευαίσθητη ψυχή που τον διακατέχει αλλά και ο σκοπός της ζωής του. Όσο το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίγεται τόσο αποκαλύπτεται μία τραγική ιστορία αγάπης, ενώ ταυτόχρονα καταφέρνει με χιουμοριστικές παρενθέσεις να ελαφρύνει το κλίμα.

Πρόκειται για ένα έργο του θρυλικού δημιουργού Έρικ Εμανουέλ Σμιτ που έχει μεταγλωττιστεί και προβληθεί σε πολλές χώρες στον κόσμο.

Δεν μπορούμε να παραλείψουμε την υποκριτική ικανότητα των δύο πρωταγωνιστών της παράστασης Γιάννη Μπέζου και Πυγμαλίων Δαδακαρίδη που με τις ερμηνείες τους απογειώνουν ένα εξ αρχής εξαιρετικό σενάριο. Οι δύο ηθοποιοί αποδεικνύουν την ποιότητα της τέχνης που παράγουν ιδιαίτερα στις εναλλαγές κωμωδίας και δράματος που επικρατούν καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης.

ΠΗΓΗ: Value News.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE