Το viral βίντεο που “καίει” την Amber Heard

Share on:

Η πολύκροτη δίκη του Johnny Depp με την πρώην σύζυγο του Amber Heardf είναι σε πλήρη εξέλιξη με τις δυο πλευρές να είναι στα χαρακώματα.

Υπενθυμίζουμε πως ο Τζόνι Ντεπ στην κατάθεσή του υποστήριξε πως δεν έχει σηκώσει ποτέ το χέρι του σε γυναίκα. Η δίκη ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων αφορά τη μήνυση του Depp απέναντι στην Amber για συκοφαντική δυσφήμιση στην περίφημη ανοιχτή επιστολή που αυτή έγραψε το 2018 στην Washington Post. 

Αφού ο ηθοποιός ολοκλήρωσε την δική του κατάθεση, σειρά αμέσως μετά πήρε η πρώην γυναίκα του ανεβαίνοντας στο βήμα την Τετάρτη 4 Μαΐου για να ξεκινήσει κι αυτή τη δική της κατάθεση. 

Όπως κατέθεσε η ηθοποιός, η βία από την πλευρά του Johnny Depp είχε έντονη κλιμάκωση μέσα στη σχέση τους και ήταν συχνά σε συνάφεια με την κατανάλωση αλκοόλ.

“Παγώνει” στην θέση της για να βγουν ωραίες οι φωτογραφίες

Την ώρα που η Amber Heard αποκαλύπτει συνεχώς νέα στοιχεία για την ταραχώδη συμβίωσή της με τον Johnny Depp, οι χρήστες του διαδικτύου έχουν μείνει άναυδοι με την παρουσία της εδώλιο, κυρίως όμως διότι παρατηρούν ότι αυτά δεν είναι λόγια που παραπέμπουν σε μαρτυρία, αλλά σε θεατρική παράσταση του Broadway.

Συγκεκριμένα αφού τελείωσε τον μονόλογό της μέσα σε δάκρυα, πρώτα κοίταξε στο πλάι και ύστερα έβαλε το χαρτομάντιλο στη μύτη της, έριξε ξανά μια ματιά και μετά κράτησε το χαρτομάντιλο για μια στιγμή χωρίς να κουνηθεί.

Το παραπάνω βίντεο έχει γίνει αφορμή και δυσκολεύονται να εμπιστευτούν τα λόγια της, τόσο οι παρατηρητές τις δίκης όσο και οι ίδιοι οι ένορκοι. Πολλοί ειδικοί μάλιστα φαίνεται να υποστηρίζουν πως με την εως τώρα κατάθεση της, πως η στάση του σώματος της και οι αντιδράσεις της δεν συνάδουν με τα λεγόμενα της.

Το twitter πάντως έχει πάρει φωτιά και φαίνεται να την.. καταδικάζει με το hastag #AmberHeardIsAPsycopath.

Δείτε παρακάτω κάποια από αυτά:


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE