«Φόρεσε τα γιορτινά» της η Αθήνα | Πλούσιο φώτο ρεπορτάζ της Valuenews.gr

Share on:

Ρεπορτάζ – Φωτορεπορτάζ Γεωργία Ζιαγάκη

Με μια φαντασμαγορική εκδήλωση ο Δήμος Αθηναίων έδωσε το απόγευμα της Πέμπτης το σήμα για την έναρξη των εορτών των Χριστουγέννων.

Ο Δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης μετρησε αντίστροφα το χρόνο για να φωταγωγηθεί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Συντάγματος.

Μουσική, φως, χρώματα και εντυπωσιακές εκπλήξεις, συνέθεσαν μία λαμπερή βραδιά, την οποία είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν μετά τις 6 το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας.

Το έλατο που «ταξίδεψε» στην Αθήνα από το Καρπενήσι, φωτίζεται από 24.000 φωτάκια τύπου led , ύψους 17 μέτρων και διακοσμείται με εκατοντάδες μπάλες και στολίδια.

Η εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου της Αθήνας ξεκίνησε στις 18:00 και ο απερχόμενος δήμαρχος, Κώστας Μπακογιάννης, υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα παρέα με χιλιάδες Αθηναίους, υπό βροχή.

Μπακογιάννης | Ευχές για υγεία και αγάπη

Από την σκηνή του Συντάγματος, ο κ. Μπακογιάννης, ευχήθηκε: «Ευχές για υγεία και αγάπη! Κι επειδή τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή των παιδιών, να χαιρόμαστε τα παιδιά μας! Τα καλύτερα έρχονται. Χρόνια πολλά σε όλους!»

Οικοδεσπότες της βραδιάς ήταν το αγαπημένο τηλεοπτικό δίδυμο, Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος

Η μαγευτική εκδήλωση μεταδόθηκε, τόσο από ελληνικά, όσο και από διεθνή τηλεοπτικά μέσα, μεταφέροντας την εικόνα της στολισμένης Αθήνας σε όλο τον κόσμο. Οικοδεσπότες της βραδιάς ήταν το αγαπημένο τηλεοπτικό δίδυμο, Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος, που με το χιούμορ και τη θετική τους διάθεση, συνέβαλαν στο γιορτινό κλίμα.

Πριν ανάψουν τα φώτα στο χριστουγεννιάτικο δένδρο, ο Δώρος Δημοσθένους και η Πέννυ Μπαλτατζή ερμήνευσαν διασκευές αγαπημένων χριστουγεννιάτικων τραγουδιών σε μια σύμπραξη με την Athens Big Band. Μαζί ταξίδεψαν το κοινό με την υπέροχη φωνή τους, μεταφέροντας μέσα από χριστουγεννιάτικες μελωδίες, το πνεύμα των γιορτών σε όλη την πόλη.

Η εκδήλωση που ήταν ανοιχτή σε όλους, μεταδόθηκε παράλληλα στην ελληνική νοηματική γλώσσα από τη διερμηνέα Έφη Ψαραδέλλη.

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE