Αυτοί είναι οι επόμενοι Περιφερειάρχες και Δήμαρχοι | Τι δείχνουν στοιχεία των στοιχηματικών

Share on:

Χωρίς πολλές εκπλήξεις, στοιχηματικές εταιρίες κάνουν προγνωστικά για τα αποτελέσματα των Αυτοδιοικητικών Εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς παραμένει το μεγάλο φαβορί για την Περιφέρεια Αττικής. Τον ακολουθεί ο Γιώργος Ιωακειμίδης και ο Γιάννης Σγουρός.

Στον Δήμο Αθηναίων φαίνεται η επανεκλογή του Κώστα Μπακογιάννη στον Δημαρχιακό θώκο. Τη δεύτερη θέση, σύμφωνα με τα στοιχεία των στοιχηματικών εταιριών καταλαμβάνει ο Χάρης Δούκας. Ενώ θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο φαίνεται να καταλαμβάνει ο φυλακισμένος Ηλίας Κασιδιάρης με την παράταξη Ελεύθεροι Αθηναίοι. Να σημειωθεί ότι και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε επισημάνει πως εάν εκλεγεί ο Κασιδιάρης, θα τεθεί σε αργία.

Και στον Δήμο Πειραιά δεν αλλάζει το τοπίο, καθώς οι δημότες της περιοχής επιθυμούν εκ νέου Δήμαρχο τον Γιάννη Μώραλη, με τον Γιώργο Γαβρίλη να ακολουθεί με ελάχιστη απόσταση.

Πανηγυρική θα είναι η επανεκλογή του Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη, καθώς οι πολιτικοί του αντίπαλοι Ελένη Βαφειάδου και Γιώργος Σιδέρης βρίσκονται πολύ πιο πίσω και μάλιστα μάχονται για την διεκδίκηση της 2ης θέσης, εφόσον ισοβαθμούν.

Σύμφωνα με την εταιρεία stoiximan :

Αυτά είναι τα προγνωστικά της εταιρείας novibet:

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE