Βάθκεθ | «Θέλω μια γενναία ομάδα που να παίζει σωστό ποδόσφαιρο»

Share on:

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Χαβιέρ Βάθκεθ Κοντρέρας παραχώρησε και την πρώτη του συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού, δίνοντας το στίγμα του για το τί θα πρέπει να περιμένουμε από την ομάδα του…

Με τον 36χρονο Ισπανό τεχνικό να ξεκαθαρίζει πως στόχος του είναι το «τριφύλλι» να παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας, να προετοιμάσει τους παίκτες για την πρώτη ομάδα και να είναι άπαντες χαρούμενοι και βελτιωμένοι στο τέλος της χρονιάς!

«Αρχικά, να πω ότι ξεκίνησα την προπονητική σε ηλικία 16 ετών, παράλληλα με το ποδόσφαιρο. Η πρώτη μου ομάδα ήταν ηλικίας κάτω των 5! Η μητέρα μου πάντα μου έλεγε όταν με έβλεπε να παρακολουθώ παιχνίδια στην τηλεόραση ότι αυτός ο ρόλος μου ταίριαζε περισσότερο. Και είχε δίκιο! Σημείωνα κινήσεις, κατέγραφα δεδομένα, οπότε όταν κατάλαβα ότι δεν μπορούσα να είμαι και ποδοσφαιριστής και προπονητής, επέλεξα το δεύτερο. Νιώθω καλά να βοηθάω τους ανθρώπους και κατ’ επέκταση τους ποδοσφαιριστές, ήταν και το όνειρό μου να γίνω επαγγελματίας προπονητής οπότε το αποφάσισα».

Πηγή: sport-fm.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE