Το μεγάλο «ριφιφί» Μελισσανίδη στον Αλαφούζο | Του “έκλεψε” τον Γκατσίνοβιτς!

Share on:

Το μεγάλο «ριφιφί» του Δημήτρη Μελισσανίδη στον Γιάννη Αλαφούζο, ολοκληρώθηκε. Στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ έφτασε το βράδυ της Κυριακής (26/6) ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού την περασμένη σεζόν…

Η Ένωση κινήθηκε με άκρα μυστικότητα και με την βοήθεια του Στίβεν Τζούμπερ, με τον οποίο έχουν τον ίδιο ατζέντη Μίλος Μαλένοβιτς συμφώνησε με τον 27χρονο Σέρβο, που πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στον Παναθηναϊκό από την Χόφενχαϊμ.

Ενωση θα αποκτήσει τον διεθνή άσο με ένα ποσό κοντά στο 1.5 εκατ. ευρώ, ενώ ο 27χρονος μέσος θα υπογράψει για τρία χρόνια, με συνολικές απολαβές που αγγίζουν το 1 εκατ. ευρώ.

Ο Γκατσίνοβιτς το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός από την Χόνφενχαϊμ στον Παναθηναϊκό, πραγματοποιώντας συνολικά 15 συμμετοχές με 3 ασίστ, ενώ με τη γερμανική ομάδα είχε 38 ματς, με 1 γκολ και 4 ασίστ. Το Τριφύλλι παρότι ήθελε να τον κρατήσει στο ρόστερ του, δεν κατάφερε να τα βρει με την Χόνφενχαϊμ, με την Ενωση να μπαίνει «σφήνα» και να κλέβει τον Σέρβο μέσα από τα χέρια του Παναθηναϊκού.

Συνολικά στην καριέρα του ο Γκατσίνοβιτς έχει 270 συμμετοχές, με 24 γκολ και 31 ασίστ, ενώ επίσης όπως προαναφέραμε είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Σερβίας, έχοντας 23 συμμετοχές και 2 γκολ με το εθνόσημο.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE