Τελείωσε τον Ολυμπιακό από την εθνική ο Πογιέτ, έξω για πάντα Μανωλάς, Σωκράτης

Share on:

Ο Γουστάβο Πογιέτ κινήθηκε στην «γραμμή» του προκατόχου του Ολλανδού Τζόν Φαν’ τ Σιπ και πέταξε οριστικά έξω από την εθνική τους Παπασταθόπουλο και Μανωλά, αλλά και τον Βρουσάι για τους αγώνες της εθνικής στο Nations League τον προσεχή Ιούνιο.

Κι υποτίθεται, ότι ο Πογιέτ θα έβλεπε με το ίδιο μάτι όλους τους διεθνείς αι δεν θα ενέδιδε σε διαφόρου τύπου πιέσεις για ν’ αποκλείσει τους δυο Έλληνες διεθνείς, όπως ο Ολλανδός.

Κι αν για τον Μανωλά είχε έναν λόγο να μην τον καλέσει, όπως και τον Φορτούνη. Για τον Παπασταθόπουλο δεν είχε κανέναν. Μακράν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού είναι τον τελευταίο καιρό.

Ο Ολλανδός είχε τονίσει ότι είναι «ζήτημα πειθαρχίας» όταν δεν ξανακάλεσε τον Σιόβα, που υπερασπίστηκε τον Μανωλά και τον Παπασταθόπουλο, ενώ είχε φλομώσει στο… παραμύθι τον κόσμο ότι η πόρτα είναι ανοικτή για όλους.

Κι ο Πογιέτ το… συνέχισε. Κι αυτός είχε πει τα ίδια. Η πόρτο, τελικά, ήταν ανοικτή για όλους, εκτός από τους δυο. Πάλι καλά που κάλεσε τον Μπουχαλάκη και τον Μασούρα.

Οι 26 εκλεκτοί του Γκουστάβο Πογέτ είναι οι: Γιώργος Αθανασιάδης, Σωκράτης Διούδης, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Γούτας, Παντελής Χατζηδιάκος, Γιάννης Κώτσιρας, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Λάζαρος Ρότα, Κώστας Τσιμίκας, Γιώργος Τζαβέλας, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Τάσος Μπακασέτας, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Παπανικολάου, Μανώλης Σιώπης, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Δημήτρης Λημνιός, Τάσος Δουβίκας, Ταξιάρχης Φούντας, Γιώργος Γιακουμάκης, Γιώργος Μασούρας, Βαγγέλης Παυλίδης.

Ο Γιάννης Παπανικολάου είναι 23 ετών και παίζει στην πολωνικό Ράκοφ, είχε κληθεί και από τον Τζον Φαν’τ Σιπ, κλήθηκε και από τον Πογιέτ, ο οποίος αυτή τη φορά άφησε εκτός παίκτες που σαφώς θα μπορούσαν να προσφέρουν, ενώ κάλεσε κάποιους που είναι ντεφορμέ. Χαρακτηριστικά απέκλεισε τους Σταφυλίδη, Λύρατζη, Κυριακόπουλο, Νικολάου, Βρουσάι, Κουρφαλίδη, Κουλούρη, Φορτούνη, Τζόλη.

Ο Πέλκας δεν βρίσκεται στην αποστολή καθώς είναι τραυματίας, όπως και ο Ζέκα.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE