Ταυτοποιήθηκαν 17 χούλιγκαν για τα αιματηρά επεισόδια στου Ρέντη

Share on:

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την δράση των χούλιγκαν και τα αιματηρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Ρέντη, με τραγικό αποτέλεσμα τον θάνατο (αφού του ακρωτηρίασαν πρώτα το πόδι) του αστυνομικού των ΜΑΤ, Γιώργου Λυγγερίδη.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, φαίνεται πως τις επόμενες ημέρες θα σημειωθούν μαζικές συλλήψεις, καθώς οι Αρχές έχουν προχωρήσει στην ταυτοποίηση 17 ατόμων που αποτελούσαν την “ομάδα κρούσης” στη σφοδρή επίθεση κατά των ΜΑΤ.

Είναι τα άτομα αυτά που εκτόξευσαν φωτοβολίδες και μολότοφ προς τους αστυνομικούς, έξω από το κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη, την ώρα που εντός αυτού, λάμβανα χώρα ο αγώνας βόλεϊ μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, υπάρχουν άλλα 15 με 20 άτομα που ήταν στο σημείο των επεισοδίων, αλλά λειτουργούσαν ως ομάδα “αντιπερισπασμού”.H έρευνα για τον εντοπισμό των χούλιγκαν που συμμετείχαν στα αιματηρά επεισόδια στου Ρέντη, εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς και σύμφωνα με έγκυρες πηγές, αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά αναμένονται μαζικές συλλήψεις.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE