Super League 1 | Παναθηναϊκός – Βόλος και ΑΕΚ – Πανσερραϊκός σήμερα πριν τις ευρωμάχες τους

Share on:

Με μια εβδομάδα καθυστέρηση, λόγω των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων, ρίχνονται στη μάχη της Super League ΑΕΚ και Παναθηναϊκός.
Ο Παναθηναϊκός, πριν τον επαναληπτικό με την Μπράγκα, φιλοξενεί σήμερα (20:00, Cosmote Sport 2, SDNA) τον Βόλο στη Λεωφόρο. Οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να κάνει αλλαγές για να διαχειριστεί και την κόπωση των παικτών του από τα υψηλής έντασης παιχνίδια στην Ευρώπη. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου από την άλλη θα επιχειρήσει να κάνει τη… ζημιά, θέλοντας να πάρει την πρώτη της φετινή νίκη.

Η νταμπλούχος ΑΕΚ, λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς με την Αντβέρπ και την προσπάθειά της να ανατρέψει το 1-0 με το οποίο ηττήθηκε στο Βέλγιο, υποδέχεται απόψε (21:30, Cosmote Sport 1, SDNA) στην OPAP Arena τον Πανσερραϊκό. Ο Ματίας Αλμέιδα θα κάνει πολλές αλλαγές για να φρεσκάρει την ενδεκάδα, ενώ υπάρχουν και απουσίες λόγω τιμωριών και τραυματισμών, αλλά στόχος είναι να ξεκινήσει με νίκη την… διατήρηση των σκήπτρων. Οι Σερραίοι από την άλλη έδειξαν ότι είναι σκληρή ομάδα, παρά την ήττα στην πρεμιέρα από τον Ολυμπιακό και θα ψάξουν το θετικό αποτέλεσμα.

Στην Τρίπολη, ο Αστέρας υποδέχεται τον ΟΦΗ (20:00, Νοvasports Prime, SDNA) σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Οι Αρκάδες έχασαν στην πρεμιέρα από τον ΠΑΟΚ και θέλουν τη νίκη στην έδρα τους. Οι Κρητικοί με φόρα από την επικράτηση επί του Άρη, αναζητούν το πρώτο τους «τρίποντο» στην έδρα του Αστέρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Σάββατο 26 Αυγούστου

20:00 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ Νοvasports Prime

20:00 «Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός – ΝΠΣ Βόλος Cosmote Sport 2

21:30 OPAP Arena, ΑΕΚ – Πανσερραϊκός Cosmote Sport 1

Κυριακή 27 Αυγούστου

19:15 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία – Άρης Cosmote Sport 2

21:00 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – Κηφισιά Νοvasports Prime

21:30 «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – Ατρόμητος Cosmote Sport 1


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE