Super League 1 | Ντέρμπι παντού | Ξεχωρίζει το Άρης – ΑΕΚ

Share on:

Γεμάτη ματσάρες η Κυριακή στην Super League: Ξεχωρίζει το ντέρμπι Άρης – ΑΕΚ, αποστολές σε Κρήτη και Λιβαδειά για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, με Αστέρα στην Λεωφόρο για το… σερί ο Παναθηναϊκός.

Η 7η αγωνιστική της Super League συνεχίζεται με… γεμάτη μέρα, που περιλαμβάνει αγώνες όλων των «μεγάλων» και ένα κρίσιμο ντέρμπι.

Το πρόγραμμα ξεκινά με το ματς του Ολυμπιακού στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ (16:00, Cosmote Sport 1). H ομάδα του Μίτσελ προέρχεται από μία ακόμα… σφαλιάρα στην Ευρώπη, ενώ δεν έχει κανένα περιθώριο για νέα απώλεια εντός συνόρων, αφού βρίσκεται ήδη στο -7 από την κορυφή. Εκτός έμειναν οι Σισέ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κούντε, Φορτούνης, Ντε Λα Φούεντε, Μπόουλερ, ενώ υπολογίζεται κανονικά ο Χάμες Ροντρίγκες. Στα αξιοσημείωτα ότι ο Ισπανός τεχνικός έχει μόνο έναν «καθαρόαιμο» στόπερ στην αποστολή (Σωκράτης).

Λίγο μετά, στις 16:30 (Novasports Prime), ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό και θα ψάξει τη νίκη ώστε να μείνει κοντά στη κορυφή και να ξεπεράσει την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Αουγκούστο – Κουλιεράκης, μέσα οι Ζίβκοβιτς και Ολιβέιρα.

Στις 19:30 (Cosmote Sport 1), ο Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει το «7 στα 7» κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στην Λεωφόρο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα προχωρήσει σε αλλαγές λόγω απουσιών (Σπόραρ, Κώτσιρας, Τσέριν, Τρουιγιέ) και όλα δείχνουν ότι ο Μπερνάρ θα αγωνιστέι στο «10», με τον Παλάσιος να επιστρέφει στα δεξιά.

Τέλος, το πρόγραμμα «κλείνει» με το μεγάλο ντέρμπι στην Θεσσαλονίκη, όπου ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ (21:15, Novasports Prime). Πολύ σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες, οι οποίες… καίγονται για το τρίποντο της νίκης. O Ματίας Αλμέιδα δεν υπολογίζει στον Στάνκοβιτς, ενώ, αντιθέτως, στην αποστολή βρίσκονται οι Γιόνσον και Χατζισαφί. «Μέσα» ο Ετέμπο για τους γηπεδούχους, εκτός οι Ντουκουρέ και Μπράμπετς.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE