Σούπερ Ρεάλ… Σούπερ Μπενζεμά

Share on:

Με εμφατικό ποδόσφαιρο και έναν Μπενζεμά στα καλύτερα της καριέρας του, η Ρεάλ Μαδρίτης υπέταξε την Τσέλσι με 3-1 στο Σαντιάγκο Μπερναμπέο θέτοντας ισχυρές βάσεις για πρόκριση στους τέσσερις της διοργάνωσης. Ήταν μια νίκη που ήταν άκρως αναγκαία στους Μερένχες, έπειτα από μία αμφιλεγόμενη αγωνιστικά χρονιά.

Ο Γάλλος σεντερ φορ άνοιξε το σκορ στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης ενώ διπλασίασε τα τέρματά του μόλις τρία λεπτά μετά όταν στο 24ο λεπτό όταν εκτέλεσε τον Μεντί με κεφαλιά μόλις λίγα μέτρα έξω από την μικρή περιοχή. Το τρίτο γκολ των Μαδριλένων ήρθε μετά από έντονη πίεση του Μπενζεμα στην άμυνα της Τσέλσι που υποχρεώθηκε σε λάθος και έδωσε την ευκαιρία στον Γάλλο να πλασάρει σε κενή εστία. Προηγουμένως, η Τσέλσι είχε καταφέρει να μειώσει το σκορ με τον Και Χάβετς στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης.

Με αυτή της την εμφάνιση η Ρεαλ Μαδρίτης δήλωσε παρόν και έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα στους επικριτές της, ιδίως διότι έγινε στην σκιά της βαρίας ήττας από την αντίπαλή της Μπαρτσελόνα προ ολίγων ημερών.

Αυτό που καλείται η ομάδα της Μαδρίτης να κάνει τώρα είναι να διαχειριστεί με ψυχραιμία το καθαρό σκορ με το οποίο προηγείται σε μία διοργάνωση που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει τους ποδοσφαιρόφιλους σε όλο τον κόσμο.

ΠΗΓΗ: Value News,gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE