Premier League | Έρχονται τεράστιες αλλαγές στον τρόπο κάλυψης των αγώνων

Share on:

Η κάλυψη των αγώνων της Premier League ετοιμάζεται να μπει σε νέα εποχή όπου ο τηλεθεατής θα έχει την ευκαιρία να λαμβάνει σε πραγματικό χρόνο όλες τις πληροφορίες για την αναμέτρηση που παρακολουθεί.

Η “Dailymail” έφερε στο φως της δημοσιότητας όλες τις λεπτομέρειες για τη νέα εποχή στην τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων της Premier League.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο τρόπος θέασης των αγώνων θα αλλάξει σε τεράστιο βαθμό με τον τηλεθεατή να απολαμβάνει πλέον όλες τις πληροφορίες που μπορεί να του δώσει η τεχνολογία.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Πρώτα απ’ όλα όλοι θα έχουν πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο στα βασικά στατιστικά στοιχεία του αγώνα και θα μπορούν να έχουν μια καλύτερη εικόνα του αγώνα.

Κι αν αυτό δεν σας εντυπωσίασε το επόμενο είναι δεδομένο ότι το θα το κάνει. Με χρονοκαθυστέρηση η οποία υπολογίζεται μόλις στα οκτώ δευτερόλεπτα ο τηλεθεατής θα μπορεί να έχει πρόσβαση και σε άλλα στοιχεία τα οποία τα βλέπαμε σε αναλύσεις είτε αργότερα κατά τη διάρκεια του αγώνα ή μετά τη λήξη του.

Αναφερόμαστε στη στοιχεία όπως είναι η ταχύτητα ενός σουτ ή ενός ποδοσφαιριστή, η απόσταση που κάλυψε και άλλα τέτοια παρόμοια στατιστικά στοιχεία.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν αποτέλεσμα της συμφωνίας που έχει πριν από μήνες η Premier League με την Genius Sport η οποία έχει δημιουργήσει ένα προηγμένο σύστημα το οποίο αρχικά απευθυνόταν στις ομάδες και τους αναλυτές τους.

Πλέον, ένα σημαντικό μέρος αυτής της πληροφορίας θα φτάνει στον τηλεθεατή και δεδομένα θα αλλάξει τον τρόπο θέασης των αγώνων. Σύμφωνα με την “Dailymail” όλες αυτές οι αλλαγές αναμένεται να έρθουν στις οθόνες μαζί με τον δεύτερο γύρο της Premier League.

Πηγή : Sport24.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE