Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 1-0 στον τελικό… μνημόσυνο αντί για γιορτή (vid)

Share on:

Με πέναλτι του Αϊτόρ στο 39’, ο Παναθηναϊκός νικησε 1-0 τον ΠΑΟΚ στον τελικό του κυπέλλου και κατέκτησε το τρόπαιο ένα ματς που διήρκησε για περισσότυερο από τρεις ώρες.

Ήταν ν’ αρχίσει στις 8μ.μ., αλλά άργησε για ένα μισάωρο από τα βεγγαλικά και τα δακρυγόνα της Αστυνομίας που συγκρούστηκε με τους οργανωμένους και των δυο ομάδων, που είχαν ειβάλει στο ταρτάν.

Μόλις έβαλε το γκολ ο Παναθηναϊκός στο 39’, πάλι μία από τα ίδια. Νέα διακοπή από τον Ισπανό διαιτητή Λαόθ. Και για τα καπνογόνα και τα βεγγαλικα, αλλά και γιατί μία πέτρα από την κερκίδα χτύπησε τον Αϊτόρ.

Οι παίκτες άρισαν να σπρώχνονται μεταξυ τους, ο Αϊτόρ πονούσε, αλλά δεν τον πίστευαν, μπάχαλο, διακοπή.

Ήταν η πρώτη κατάκτηση τροπαίου για τον Παναθηναϊκό, μετά το 2014, όταν στον τελικό είχε νικήσει τον ΠΑΟΚ με 4-1.

Η απόλυτη ντροπή του ποδοσφαίρου. Κι υποτίθεται ότι θα ήταν… «γιορτή». Περισσότερο για… μνημόσυνο έμοιαζε, παρά για γιορτή.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Χουανκάρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Κώτσιρας, Ρούμπεν Πέρεθ, Αϊτόρ, Γκατσίβοβιτς (76΄ Αλεξανδρόπουλος), Βιγιαφάνιες (68΄ Κουρμπέλης), Ιωαννίδης (76΄ Καρλίτος), Παλάσιος (90+4΄ Σάρλια)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύραντζης, Ινγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (46΄ Σίντκλεϊ), Ντάγκλας Αουγκούστο (52΄ Σβαμπ), Κούρτιτς, Φιλίπε Σοάρες (46΄ Ελ Καντουρί), Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (62΄ Μίτριτσα), Άκπομ (67΄ Τσόλακ)

https://www.youtube.com/watch?v=jNqmZ8FLuz4

Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE