Share on:

Ακόμη ένα περιστατικό οπαδικής βίας καταγράφηκε τις τελευταίες μέρες, αυτή την φορά στο Μενίδι και σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 24χρονου.

Την υπόθεση ανέλαβε και εξάρθρωσε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής με το περιστατικό να σημειώνεται μόλις χθες Πέμπτη γύρω στις 11 το βράδυ.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ, ο  ο 24χρονος αλλοδαπός που συνελήφθη, μαζί με έναν 23χρονο Έλληνα, προσέγγισαν πεζοί παρέα ανηλίκων αντίθετων οπαδικών προτιμήσεων και με χρήση σωματικής βίας εξανάγκασαν έναν εξ αυτών να επιβιβασθεί σε αυτοκίνητο, ενώ με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου απομάκρυναν τους άλλους.

Στη συνέχεια, οδήγησαν τον 17χρονο ανήλικο σε απομακρυσμένη περιοχή, όπου του έσκισαν τα ρούχα, τον γρονθοκόπησαν και έφτασαν μέχρι και να.. του δαγκώσουν το αυτί.

Ο 24χρονος συλληφθείς κατηγορείται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, αρπαγή και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό, ενώ ο 23χρονος συνεργός του έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Συνελήφθη μεσημβρινές ώρες σήμερα, Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 24χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, αρπαγή και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες, Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022, στην περιοχή των Αχαρνών ο ανωτέρω συλληφθείς από κοινού με 23χρονο ημεδαπό συνεργό του, που έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται, προσέγγισαν πεζοί παρέα ανηλίκων και με χρήση σωματικής βίας εξανάγκασαν έναν εξ αυτών να επιβιβασθεί σε αυτοκίνητο, ενώ με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου απομάκρυναν τους άλλους.

Στη συνέχεια, οδήγησαν τον ανήλικο σε απομακρυσμένη περιοχή, όπου του έσκισαν τα ρούχα και του προκάλεσαν σωματικές βλάβες. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE