Ο «σκληρός» του ποδοσφαιρικού… σινεμά Σίμε Βρσάλικο, του «σκληρού»… σκηνοθέτη Τσόλο Σιμεόνε, στον Ολυμπιακό (vid)

Share on:

Ο διεθνής Κροάτης Σίμε Βρσάλικο, 30 ετών, της Ατλέτικο Μαδρίτης και από τους σκληρούς του ποδοσφαιρικού… σινεμά, του επίσης “σκληρού”… σκηνοθέτη Τσόλο Σιμεόνε, βρίσκεται μία ανάσα από τον Ολυμπιακό, μετά από την συνάντηση που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το κομβικό σημείο της διαπραγμάτευσης ήταν η άφιξη του Σίμε Βρσάλικο στην Ελλάδα. Με άκρα μυστικότητα, ο Κροάτης δεξιός μπακ της Ατλέτικο, ήρθε στη χώρα μας το βράδυ της Πέμπτης. Μάλιστα, έφτασε στην Ελλάδα συνοδευόμενος από συνολικά πέντε πρόσωπα: Τη σύζυγό του, το παιδί τους, τους δύο εκπροσώπους του, τους πανίσχυρους Βλάντο και Ζόραν Λέμιτς και μία ακόμη γυναίκα ατζέντη.

Ο Κροάτης διεθνής, που ολοκλήρωσε τη σεζόν με 29 συμμετοχές στην Ατλέτικο και θα είχε ακόμη περισσότερες, εάν δεν είχε την ατυχία να μείνει εκτός δράσης για έναν μήνα στα μέσα της σεζόν με κάταγμα ζυγωματικού, δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά.

Αυτό που έχει σημασία για τον Ολυμπιακό είναι να ολοκληρώσει με κάθε επισημότητα τη μεταγραφή του Βρσάλικο. Έναν παίκτη με 100 συμμετοχές στην Ατλέτικο Μαδρίτης, με παρουσία στην Ιντερ, στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, σημείο αναφοράς στην καλύτερη εθνική Κροατίας όλων των εποχών. Έναν παίκτη – ηγέτη. Από εκείνους που ο Ολυμπιακός συνηθίζει να αποκτά. Από εκείνους που κάνουν τη διαφορά, εντός και εκτός γηπέδων.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE