Ο Γιάννης σταρ του Χόλιγουντ στην πρεμιέρα της ταινία του και… ποιος Γουίλ Σμιθ μπροστά του (pic)

Share on:

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο παρέστη σύσσωμη στη φαντασμαγορική πρεμιέρα της ταινίας «Rise: The History of Antetokounmpo», στο Χόλιγουντ. Ποιος… Γουίλ Σμιθ μπροστά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο; Και σταρ του Χόλιγουντ, εκτός από σούπερ σταρ του ΝΒΑ.

Ο Γιάννης έκανε μια παύση από τις διακοπές του στην Ελλάδα, φόρεσε ένα λαδί κοστούμι, ίδιο με τους δύο γιους του κι εμφανίστηκε ως ένας αληθινός κινηματογραφικός αστέρας στην πρεμιέρα της ταινίας που δημιούργησε η Disney για τη ζωή της οικογένειάς του και το δρόμο του ίδιου προς την καταξίωση και την κορυφή.

Δίπλα του είχε όλη την οικογένειά του: τα αδέλφια του Θανάση, Άλεξ και Κώστα, τη μητέρα του Βερόνικα, τη σύντροφό του Μαράια και τους δύο γιούς του.

Η ταινία, μέρος της οποίας γυρίστηκε στην Ελλάδα, εξιστορεί τις περιπέτειες της οικογένειας κι επικεντρώνεται στην ιστορία του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Έμφαση δίνεται στα παιδικά χρόνια του στη Νιγηρία, στο ταξίδι της οικογένειάς του στην Ελλάδα, στο όνειρο που έγινε πραγματικότητα για τα τρία αδέλφια του, τον Γιάννη, τον Θανάση και τον Κώστα στο ΝΒΑ.

Μετά τη χθεσινή επίσημη πρεμιέρα της ταινίας, αύριο (24/6) αναμένεται να προβληθεί και στη συνδρομητική υπηρεσία της Disney.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE