Nations League | Δοκιμές με Κύπρο και Β. Ιρλανδία ο Πογιέτ, αλλά γιατί απέκλεισε τον Ζέκα;

Share on:

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στον δεύτερο όμιλο της τρίτης κατηγορίας του Nations League.

 Η γαλανόλευκη με τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις εξασφάλισε την πρώτη θέση και την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία. 

Παράλληλα, η Ελλάδα εξασφάλισε θέση στα πλέι οφ για την πρόκριση του Euro αν δεν είναι στα τελικά μέσω των προκριματικών. Η Εθνική ομάδα θα αγωνιστεί εκτός έδρας κόντρα στην Κύπρο στις 24 Σεπτεμβρίου και θα υποδεχθεί τη Βόρειο Ιρλανδία στις 27 Σεπτεμβρίου.

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε τις κλήσεις του Γκουστάβο Πογιέτ εν όψει των δύο αγώνων. Σε αυτές δεν συμπεριλαμβάνονται τα ονόματα των Βαγγέλη Παυλίδη, Δημήτρη Γιαννούλη, αλλά και ο Ζέκα με τον Κώτσιρα. Νέο πρόσωπο είναι ο Γιάννης Παπανικολάου που αγωνίζεται στην Ράκοβ και ο Φώτης Ιωαννίδης του Παναθηναϊκού.

Οι ποδοσφαιριστές που κάλεσε ο Γκουστάβο Πογιέτ: Μπάρκας, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Γούτας, Χατζηδιάκος, Κυριακόπουλος, Μαυροπάνος, Ρότα, Τσιμίκας, Τζαβέλλας, Αλεξανδρόπουλος, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Παπανικολάου, Σιώπης, Χατζηγιοβάνης, Δουβίκας, Φούντας, Γιακουμάκης, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Τζόλης.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE