Με Μακάμπι Χάιφα ο Ολυμπιακός στο Champions League | Την πιο δύσκολη από τις εύκολες…

Share on:

Με την Μακάμπι Χάιφα από το Ισραήλ κληρώθηκε ο Ολυμπιακός στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League. Την δυσκολότερη από τις εύκολες… O Oλυμπιακός θα παέι πρώτα στο Ισραήλ για τον πρώτο αγώνα (19 ή 20 Ιουλίου), πριν υποδεχτούν τη Μακάμπι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τη μεγάλη ρεβάνς (26 ή 27 Ιουλίου).

Οι Πειραιώτες θα δώσουν «παρών» και στην κλήρωση του τρίτου προκριματικού του Champions League η οποία θα διεξαχθεί στις 18 Ιουλίου, όπου θα μάθουν τον επόμενο αντίπαλο τους, εφόσον προκριθούν από τον 2ο προκριματικό γύρο.

Η Μακάμπι διαθέτει ένα από τα πιο υπερσύγχρονα γήπεδα της χώρας, το «Sammy Ofer Stadium», το οποίο κατασκευάστηκε το 2014, με χωρητικότητα 30.780 θέσεων.

Η ομάδα από τη Χάιφα έχει ρόστερ που κοστολογείται στα 16.000.000 ευρώ, καθώς προέρχεται από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, το οποίο ήταν το 14ο της ιστορίας του συλλόγου. Μάλιστα δεν κατάφερε να κατακτήσει το νταμπλ λόγω της ήττας από τη Χαποέλ Μπερ Σεβά στα πέναλτι στον τελικό του Κυπέλλου.

Τρία είναι τα «όπλα» της ομάδας. Οι τρεις επιθετικοί της, οι οποίοι πετάνε «φωτιές». Πρωταγωνιστής ωστόσο είναι ο Ομέρ Ατζιλί. Ο Ισραηλινός εξτρέμ που αγωνίζεται κυρίως στο δεξί «φτερό» της επίθεσης ολοκλήρωσε μια ονειρική σεζόν με 28 γκολ και 14 ασίστ σε 51 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Στο άλλο άκρο αγωνίζεται ο Μαβίς Τσιμποτά ο οποίος σε 46 αγώνες είχε 6 γκολ και 10 ασίστ. Ενώ στην κορυφή παίζει ο Ντιν Ντέιβιντ, ο οποίος είχε επίσης μια πολύ καλή σεζόν με 23 γκολ και 6 ασίστ σε 54 συμμετοχές.

Το κρυφό χαρτί της ομάδας ωστόσο είναι ο προπονητής της. Πρόκειται για τον Μπαράκ Μπακχάρ ο οποίος ήταν προπονητής της Χάποελ Μπερ Σεβά τη σεζόν 2016-2017, όταν κατάφερε να αποκλείσει τον Ολυμπιακό στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE