Λουτσέσκου: «το 200% απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο»

Share on:

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις αναμένεται να συνταχθεί η εντεκάδα του ΠΑΟΚ στον εξαιρετικά σημαντικό αγώνα με την Μαρσέιγ στο πλαίσιο των προημιτελικών του UEFA Conference League. Ίνγκι Ίνγκασον και Άνχελ Κρέσπο αναμένεται να αποτελέσουν το δίδυμο της άμυνας εφόσον δεν θα υπάρξουν περεταίρω σωματικές ενοχλήσεις στον δεύτερο.

Την ελπίδα του για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα εξέφρασε ο Ραζβάν Λουτσέσκου έπειτα από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Αυτό που περιμένω είναι να δώσουν το 200% απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο». Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα η ομάδα της Θεσσαλονίκης δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από αυτή που βρίσκονταν στην αρχή του πρωταθλήματος, ενώ ταυτόχρονα επικρατεί κλίμα αισιοδοξίας στις τάξεις τόσο του προπονητικού team όσο και του διοικητικού.

Είναι η πρώτη φορά έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα που ελληνική ομάδα θα αγωνιστεί σε τόσο προχωρημένο στάδιο μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Πάντως ο ΠΑΟΚ φαίνεται αγωνιστικά έτοιμος αν αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση στον επερχόμενο αγώνα.

ΠΗΓΗ: Value News.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE