Φεύγει ο Φραν Βέλεθ | Τα 450.000 € του Αλαφούζου, λίγα μπροστά τα 1.2 εκατ. πετροδόλαρα του Δώνη

Share on:

Και ξαφνικά, εκεί που ο Παναθηναϊκός ήταν σε ήρεμο φεγγάρι από την κατάκτηση του κυπέλλου και την έξοδο στην Ευρώπη, έγινε το μεγάλο μπαμ. Ο Γιώργος Δώνης της Αλ Φατέχ από την Σαουδική Αραβία ζήτησε τον Φραν Βέλεθ προσφέροντάς του 1.2 εκατ. ευρώ το χρόνο και στους «πράσινους» μόλις 200.000 ευρώ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, προκλήθηκε αναστάτωση σε ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα, καθότι ο Ισπανός ζήτησε να φύγει, μια φορά παρουσιάζεται τέτοια ευκαιρία στο ποδόσφαιρο, αλλά και την ζωή.

Τα 200.000 ευρώ, ωστόσο, στον Παναθηναϊκό ήταν λίγα. Δεν τον δίνουν, αλλά θα αναγκαστούν. Πώς να παίξει ο Βέλεθ του χρόνου όταν τα έχει το μυαλό του στα πετροδόλαρα της Σαουδικής Αραβίας;

Για τον τρίτο χρόνο του στον Παναθηναϊκό, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός έχει λαμβάνειν 280.000 ευρώ. Ζήτησε τουλάχιστον τα διπλάσια για να μείνει. Μεγάλος πονοκέφαλος για τον Γιάννη Αλαφούζο. Ένα είναι το σίγουρο. Ότι ο Γιώργος Δώνης, που έχει φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού, αλλά υπήρξε και προπονητής του, επί Αλαφούζου, προκάλεσε αποσταθεροποίηση στο Κορωπί.

valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE