Είναι πολλά τα περοδόλαρα Γιάννη Αλαφούζο, στην Αλ Φατέχ του Δώνη ο Φραν Βέλεθ

Share on:

Ο ατζέντης του Φραν Βέλεθ, Άλβαρο Βιθκαϊνό, με δήλωσή του στην  ιστοσελίδα SDNA αναφέρει ότι υπάρχει προφορική συμφωνία Παναθηναϊκού – Αλ Φατέχ του Γιώργου Δώνη για την παραχώρηση του Ισπανού σέντερ μπακ.

Η Αλ Φατέχ ανέβασε την προσφορά της για τον Φραν Βέλεθ στις 850.000 ευρώ, με τον Γιάννη Αλαφούζος έτοιμο να να συναινέσει.

Με δήλωσή του στο SDNA ο μάνατζερ του Ισπανού σέντερ μπακ ξεκαθαρίζει το τοπίο σχετικά με την συμφωνία των δύο πλευρών. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Υπάρχει προφορική συμφωνία μεταξύ Παναθηναϊκού – Αλ Φατέχ για τον Βέλεθ».

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, το μόνο που μένει από εδώ και πέρα για να ολοκληρωθεί το deal είναι η ανταλλαγή εγγράφων. Αυτό αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ώρες ή και αύριο. 

Ο Παναθηναϊκός βάζει στα ταμεία του, όπως όλα δείχνουν, ένα σημαντικό ποσό (850.000 ευρώ). Χρήματα που θα διαθέσει για να πάρει έναν πρωτοκλασάτο σέντερ μπακ, ο οποίος θα καλύψει το κενό που αφήνει ο Ισπανός. Από την άλλη, ο Βέλεθ αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο με ετήσιο συμβόλαιο που φτάνει το ένα εκατ. ευρώ.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE