Άστον Βίλα – Τσέλσι 1-3

Share on:

Δυο αγωνιστικές ήταν πολλές μακριά από τη νίκη. Άλλωστε η Τσέλσι του Τόμας Τούχελ δεν είχε μετρήσει ποτέ τρεις σερί δίχως θετικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα και δεν είχε καμία διάθεση να το πετύχει τώρα.

Προκειμένου όμως να το αποφύγει χρειάστηκε το…. βαρύ πυροβολικό να ξυπνήσει από λήθαργο. Βρίσκοντας τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα έπειτα από τις 11 Σεπτεμβρίου στην Premier League, ο Ρομέλου Λουκάκου οδήγησε τελικά τους Μπλε σε ζωτικής σημασίας ανατροπή απέναντι στην Άστον Βίλα και παρέα με τον «εκτελεστή» Ζορζίνιο τους κράτησε στο -6 από την πρωτοπόρο Σίτι.

Από την πλευρά τους πάντως οι Villagers δεν είχαν καμία διάθεση να καταθέσουν τα όπλα. Αντιθέτως έδειξαν από την αρχή πως θα δώσουν σκληρή μάχη για να σιγουρέψουν πως η Τσέλσι θα συνεχίσει να πορεύεται με σκυμμένο το κεφάλι, ούσα αρκετά πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος. Και στο πρώτο ημίωρο τα κατάφεραν περίφημα. Ανοίγοντας μάλιστα το σκορ χάρη σε αυτογκολ – δώρο του Τζέιμς στο 28΄οι γηπεδούχοι έφεραν από νωρίς σε πολύ δύσκολη θέση το σύνολο του Τούχελ, το οποίο ωστόσο ήταν αποφασισμένο να επιστρέψει άνευ όρων στο δρόμο των επιτυχιών.

Πηγή :protothema


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE