Αστέρας Τρ. – ΟΦΗ 3-0 | όχι τόσο εύκολα…

Share on:

Το εκρηκτικό ξεκίνημα του Αστέρα Τρίπολης με τα δύο γρήγορα γκολ που πέτυχε (Μπαρτόλο, Μιριτέλο) αρκούσαν για να «καθαρίσει» από νωρίς την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ (3-0) και να πανηγυρίσει το πρώτο του τρίποντο στη φετινή Super League. Το… κερασάκι στην τούρτα από τον Καλτσά στο φινάλε!
Κάποιες φορές, οι παραδόσεις δεν… είναι για να σπάνε. Αυτό τήρησε και ο Αστέρας στην Τρίπολη, επικρατώντας του κάκιστου αμυντικά ΟΦΗ με 3-0 χάρη στα γκολ των Μπαρτόλο, Μιριτέλο και Καλτσά και διατηρώντας έτσι το αήττητό του απέναντι στους Κρητικούς σε μεταξύ τους αγώνες στην Αρκαδία.

O Aστέρας Τρίπολης μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και είχε την πρώτη του ευκαιρία μόλις στο 13ο λεπτό. με τον Μπαρτόλο να εκτελεί εντός περιοχής και την μπάλα να περνά άουτ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Αργεντίνος ήρθε και πάλι σε θέση βολής και με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-0, βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του απέναντι σε έναν ΟΦΗ με πάρα πολλά αμυντικά προβλήματα. Στο 17′ ήρθε το πρώτο σουτ των φιλοξενούμενων με τον Μπάκιτς, το οποίο πέρασε άουτ, ενώ πριν καλά-καλά οι δύο ομάδες αναδιοργανωθούν μετά το 1-0, ο Αστέρας βρήκε και δεύτερο γκολ με κεφαλιά του Μιριτέλο (21′), διπλασιάζοντας την απόστασή του από τους Κρητικούς.

Μέσα σε πέντε λεπτά (28′-33′) η ομάδα του Νταμπράουσκας είχε δύο καλές στιγμές με Λάρσον και Φελίπε, χωρίς όμως κάποιο αντίκρυσμα. Κάπως έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον Αστέρα να προηγείται του ΟΦΗ με 2-0 και το ματς να έχει καλό ρυθμό και φάσεις.

Ο Λιθουανός τεχνικός ξεκίνησε με τριπλή αλλαγή θέλοντας να τονώσει την επίθεση της ομάδας του, με το δεύτερο ημίχρονο όμως να μην ξεκινά καθόλου καλά, χωρίς ρυθμό και ευκαιρίες, κάτι που σαφώς βόλευε τους γηπεδούχους. Η μεγάλη ευκαιρία των «ασπρόμαυρων» σημειώθηκε στο 70′ με τον Τοράνινσον, όταν και ο Παπαδόπουλος έκανε μεγάλη επέμβαση και κράτησε το μηδέν στην εστία του.

Ο ΟΦΗ πίεσε στο τελευταίο δεκάλεπτο για να μειώσει, με επικίνδυνα γυρίσματα και μία φάση του Ριέρα, με τους παίκτες του Ράσταβατς όμως να κρατούν το μηδέν, και σα να μην έφτανε αυτό, ο Καλτσάς στην κόντρα έκανε το 3-0 για τον Αστέρα στο 95+5, βάζοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη!

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καστάνο, Τζουκάνοβιτς, Καρμόνα, Άλβαρες, Μουνάφο, Αλάγκμπε, Ρετζίς, Σίτο, Μπαρτόλο, Μιριτέλο.

ΟΦΗ (Νταμπράουσκας): Μανδάς, Λάρσον, Θοράρινσον, Βούρος, Κάρω, Λαμπρόπουλος, Μεγιάδο, Γκαγέγκος, Μπάκιτς, Φελίπε, Ντίκο.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE