Αποθέωση στο «Καυτανζόγλειο» | Πετάει, πετάει ο Μίλτος στα 8μ.32 και… «πάω για 8μ.50»! (vid)

Share on:

Ο Μίλτoς Τεντόγλου με τρία άλματα πάνω από τα 8 μέτρα και κορυφαίο όλων το 8,32 μέτρα στην έκτη και τελευταία του προσπάθεια βγήκε άνετα πρώτος αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Μαντζουρογιάννη, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στο «Καυτανζόγλειο».

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης έκανε 8,24 στην πρώτη του προσπάθεια, πήρε κεφάλι από την αρχή στον τελικό και δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει την πρώτη θέση. Ο Τεντόγλου συνέχισε με δύο άκυρες προσπάθειες έκανε στην τέταρτη προσπάθεια 8,04 ενώ άφησε την πέμπτη προσπάθεια.

Στην έκτη και τελευταία του προσπάθεια μπροστά στους θεατές που είχαν συγκεντρωθεί για να τον χειροκροτήσουν ο Τεντόγλου πέταξε στα 8,32 μέτρα, επίδοση που είναι η δεύτερη καλύτερη φέτος μετά τα 8,36.

Τον Τεντόγλου ακολούθησε στη δεύτερη θέση ο Μαντζουρογιάννης που έκανε μάλιστα ατομικό ρεκόρ με άλμα στα 7,77 και τρίτος ήταν ο Στυλιανίδης με 7,51 μέτρα.

Απίστευτος ο κόσμος που ήρθε, η γωνία που έγινε το μήκος είχε τόσο κόσμο που ήταν λες και ήμασταν σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Το χάρηκα, είναι καλό τόσο για μένα όσο και για τους άλλους αθλητές. Επίσης για μένα ήταν σημαντικό που ήρθαν να με δουν η οικογένεια μου και οι φίλοι μου από τα Γρεβενά. Έγινε χαμός και τους ευχαριστώ, κάθισαν μέσα στον ήλιο για να δουν τις προσπάθειες μου”.

Για το στόχο του:

“Στόχος μου είναι το παγκόσμιο, είμαι σε καλή κατάσταση. Βέβαια έκανα λάθη σήμερα στον αγώνα μου, πρέπει να τα μελετήσω, να τα κοιτάξω και να τα διορθώσω. Στον αγώνα στόχο έχω και περισσότερη όρεξη. Το να είσαι σταθερός πάνω από τα 8.20, 8.30 όπως έκανα και στον κλειστό πάει να πει πως μπορεί να σου ξεφύγει εύξολα ένα άλμα πάνω από τα 8,50”.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE