Αποκλειστικό | Συλλήψεις κατ’ οίκον στους μπαχαλάκηδες του τελικού του κυπέλλου – γίνονται ταυτοποιήσεις (full video)

Share on:

Έχουν ήδη γίνει 17 συλλήψεις και αναμένονται δεκάδες άλλες από τις κάμερες που κατέγραψαν τα πάντα στο ΟΑΚΑ στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν νέα αποκαλυπτικά βίντεο από τα μεγάλα επεισόδια που αμαύρωσαν τον τελικό του Κυπέλου στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ 1-0.

Η Αστυνομία προχώρησε σε 17 συλλήψεις, αλλά τα… καλύτερα έρχονται. Κι άλλες δεκάδες χούλιγκαν έχουν εντοπιστεί από τις κάμερες του ΟΑΚΑ και πλέον όταν ταυτοποιηθούν, οι Αστυνομικοί θα κάνουν συλλήψεις «κατ οίκον» όπως έγινε στην Αγγλία τις π[περασμένες δεκαετίες και κατάφεραν τελικά να πατάξουν τον χουλιγκανισμό

Υπενθυμίζεται πως το παιχνίδι άργησε να ξεκινήσει λόγω των επεισοδίων και διεκόπη μετά το γκολ του Παναθηναϊκού, και την πέτρα που πετάχτηκε από την εξέδρα των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Nα θυμίσουμε ότι σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε συνολικά 17 άτομα για διάπραξη διαφόρων αδικημάτων.

Στη σύλληψη 17 ατόμων για διάπραξη διαφόρων αδικημάτων προχώρησε χθες Σάββατο (22/4), η ΕΛΑΣ, για τα επεισόδια που ξέσπασαν  μεταξύ των οπαδών και αστυνομικών στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, απλής σωματικής βλάβης, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, βίας κατά υπαλλήλων, εξύβρισης, απείθειας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων και περί αντιμετώπισης βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Μετά από ελέγχους, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 18 βεγγαλικά
  • 12 ναυτικές φωτοβολίδες
  • 10 καπνογόνα
  • 10 βεγγαλικά με φυτίλι
  • 2 πυρσοί

Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE