ATP Cup: Έδωσε μάχη, αλλά έδειξε ανέτοιμος ο Στέφανος Τσιτσιπάς – Αποκλεισμός για την Ελλάδα

Share on:

Στην επανεμφάνισή του μετά τη χειρουργική επέμβαση στον αγκώνα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν μαχητικός, έδειξε την ποιότητά του αλλά έδειξε ξεκάθαρα ανέτοιμος με αποτέλεσμα να χάσει στα τρία σετ απ’ τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν γεγονός που αφήνει εκτός ημιτελικών στο ATP Cup την Ελλάδα.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ηττήθηκε με 2-1 σετ, 6-7(5), 6-3, 6-3, από τον μικρόσωμο Αργεντινό (Νο.13) σε έναν συναρπαστικό αγώνα διάρκειας 2 ωρών και 43 λεπτών. H Αργεντινή πέτυχε το 2-0 σε βάρος της Ελλάδας και το ματς μεταξύ των δύο χωρών για το διπλό αποκτάει διαδικαστικό χαρακτήρα.

O Τσιτσιπάς πήρε το πρώτο σετ και πέρασε μπροστά με μπρέικ στο δεύτερο, όμως υπέπεσε σε πολλά λάθη (δείγμα και της ανετοιμότητάς του), με αποτέλεσμα να δώσει ευκαιρίες στον Σβάρτσμαν για να φτάσει στην πρώτη νίκη του επί παίκτη του Top 5 σε σκληρή επιφάνεια.

Το καλό, πάντως, είναι ότι ο Τσιτσιπάς δεν φάνηκε να πονάει στον αγκώνα του και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία εν όψει Australian Open (17/1). Μένει να δούμε τώρα αν θα επιλέξει να αγωνιστεί σε άλλο τουρνουά μέχρι την έναρξη του πρώτου σλαμ της σεζόν.

Πηγή:ethnos


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE