Στα Δικαστήρια ο Παναθηναϊκός με τον Βιγιαφάνιες για το πρόστιμο των 60.000 ευρώ

Share on:

Παναθηναϊκός: Το «τριφύλλι» και ο Βιγιαφάνιες εξακολουθούν να έχουν δικαστική διαμάχη για το πρόστιμο των 60.000 ευρώ, που του επιβλήθηκε για το επεισόδιο με τον Χατζηγιοβάνη.

Η ΠΑΕ βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με εν ενεργεία παίκτη και συγκεκριμένα τον Λούκας Βιγιαφάνιες! Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, όπως είναι γνωστό, είχε σοβαρό επεισόδιο στις 26 Αυγούστου με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη στην προπόνηση. Οι δύο παίκτες αντάλλαξαν κουβέντες και οι μαρτυρίες στο Κορωπί ανέφεραν ότι ο Βιγιαφάνιες χτύπησε τον συμπαίκτη του.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τους απέκλεισε από την αποστολή φιλικού αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης κι επέβαλε πρόστιμο στον Βιγιαφάνιες 60.000 ευρώ. Ένα ποσό που ο παίκτης το θεώρησε υπερβολικό και προσέφυγε στα δικαστήρια! Η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί σήμερα κι ενώ ο παίκτης αγωνίστηκε ως αλλαγή με τον ΠΑΟΚ και οι δύο πλευρές πήραν αναβολή από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ για τις 6/12, ώστε να τα βρουν εξωδικαστικά. 

Ο Βιγιαφάνιες δεν δεχόταν το πρόστιμο κι όπως είναι γνωστό και για ένα διάστημα ουσιαστικά βρισκόταν αγωνιστικά στο περιθώριο. Ο Παναθηναϊκός με τη σειρά του ήθελε να επικυρωθεί το πρόστιμο και προσέφυγε, προκειμένου να εγκριθεί από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ.

Φυσικά για να υπάρξει συμβιβασμός, έπειτα από αυτή τη διαμάχη, θα πρέπει να μειωθεί το πρόστιμο, διαφορετικά ο Αργεντινός δεν θα είχε πάει κι αυτός στα δικαστήρια. Μ’ αυτά βέβαια γίνεται αντιληπτό ότι ο παίκτης δεν έχει και πολύ μέλλον στον Παναθηναϊκό

Πηγή :onsports. gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE