Φόλενταμ – ΑΕΚ 1-2 | Μάνταλος και Πινέδα στην ίδια 11άδα, σκέτη απόλαυση (vid)

Share on:

Μετά τη νίκη επί της Γκενκ, η ΑΕΚ άρεσε και πάλι και κέρδισε 2-1 την ολλανδική Φόλενταμ σε φιλικό παιχνίδι στην Ολλανδία.

ο Αλμέιδα χρησιμοποίησε πίσω απο τον σέντερ φορ Αραούχο τους δυο μπαλαδότους Μάταλο και Πινέδα που ήταν απόλαυση.

Η Φόλενταμ ξεκίνησε πιο δυνατά και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα από το 4. Ο Αθανασιάδης έκανε λάθος πάσα, η μπάλα έφτασε στον Αντονούτσι κι αυτός έκανε το 1-0 με σουτ μέσα από την περιοχή.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου 25λέπτου η Ένωση έφτασε στην ισοφάριση. Μετά από λάθος στην άμυνα της ολλανδικής ομάδας, ο Αραούχο σημείωσε το 1-1 σε κενή εστία στο 32′. Πέντε λεπτά αργότερα, η ΑΕΚ έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ, αλλά το σουτ του Πινέδα πέρασε ελάχιστα δίπλα από την εστία της Φόλενταμ.

Ο Αλμέιδα παρέταξε διαφορετική ενδεκάδα στο τρίτο 25λεπτο, με τον Χρήστο Γιούση να ξεχωρίζει. Ο Μουστακόπουλος αστόχησε από το ύψος του πέναλτι στο 70′, ωστόσο δύο λεπτά αργότερα η ΑΕΚ έκανε την ανατροπή.

Ο τερματοφύλακας της Φόλενταμ ανέτρεψε τον Φράνσον στην περιοχή, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και ο Κοσίδης το εκτέλεσε εύστοχα για το τελικό 1-2 στο 72′.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ στο 1ο ημίχρονο: Αθανασιάδης, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Πινέδα, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ στο 2ο ημίχρονο: Στάνκοβιτς, Ραντόνια, Μοχαμάντι, Κορνέζος, Χατζισαφί, Μιτάι, Μουστακόπουλος, Φράνσον, Άμραμπατ, Γιούσης, Κοσίδης.

https://www.youtube.com/watch?v=c1IIu4S8cyE

Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE