Τέννις | Τσιτσιπάς εναντίον Τσόριτς σήμερα (27/10) για το ATP

Share on:

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Μπόρνα Τσόριτς για το δεύτερο γύρο του τουρνουά της Βιέννης (27/10, περίπου 20.30) σε μια αναμέτρηση που αποτελεί ρεβάνς του τελικού στο Σινσινάτι.

Το βράδυ της Πέμπτης (27/10 ,περίπου 20.30, COSMOTESPORT 6HD) ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Μπόρνα Τσόριτς για τον δεύτερο γύρο του τουρνουά της Βιέννης.

Οι δυο τους συνθέτουν ένα από τα μεγάλα ζευγάρια της φάσης των “16” του τουρνουά και δεδομένα αναμένεται να μας προσφέρουν πλούσιο θέαμα.

Ο Τσιτσιπάς μετά το ξέσπασμά του κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Νόβακ και να βρεθεί στο δεύτερο γύρο. Το Νο5 της Παγκόσμιας κατάταξης θέλει την πρόκριση για να σπάσει και την καλύτερή του επίδοση στο τουρνουά αφού ποτέ δεν έχει καταφέρει να φτάσει στον τρίτο γύρο.

Από την άλλη ο Κροάτης συνεχίζει τη δυναμική επάνοδό του στα κορτ. Από το Νο27 της Παγκόσμιας κατάταξης θέλει να κλείσει τη σεζόν όσο πιο ψηλά γίνεται. Στον πρώτο γύρο δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στον Κουεντίν Αλίς και χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή για να πάρει την πρόκριση.

Τσιτσιπάς και Τσόριτς έχουν βρεθεί αντιμέτωπες άλλες τρεις φορές με τον Κροάτη να έχει επικρατήσει δύο φορές. Η πιο πρόσφατη ήταν στον τελικό του Σινσινάτι το περασμένο καλοκαίρι.

Όποιος εκ των δύο πάρει την πρόκριση θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Χούμπερ Χούρκατζ και τον Εμίλ Ρουσουβουόρι.

Πηγή : Sport24.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE