Στα δικαστήρια Μπαλτάκος και Μαρινάκης

Share on:

Μήνυση εναντίον του προέδρου της ΕΠΟ από την ΠΑΕ Ολυμπιακός προανήγγειλε ο Τάκης Αγραφιώτης στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, όπως και ο Μπαλτάκος γα τον Μαρινάκη.

Μπαλτάκος: «Μόνο Μαρινάκης-Καραπαπάς φέρθηκαν απρεπώς εναντίον μου…».

Στη σημερινή συνεδρίαση της ΕΕ της Ομοσπονδίας, ο Τάκης Μπαλτάκος εξουσιοδοτήθηκε με ψήφους 15-1 να προχωρήσει σε ενέργειες ποινικής και πειθαρχικής φύσεως εναντίον των Βαγγέλη Μαρινάκη και Κώστα Καραπαπά, για όσα συνέβησαν στη συνάντηση των “6” την περασμένη εβδομάδα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απείχε από τη σημερινή συνεδρίαση, ενώ μόνο ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης ψήφισε κατά. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της Εκτελεστικής, ο αντιπρόεδρος της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ προανήγγειλε μηνύσεις και από την πλευρά του Ολυμπιακού στον πρόεδρο της ΕΠΟ, αναφορικά με την καταγραφή της συνάντησης της περασμένης εβδομάδας. Ο Τάκης Μπαλτάκος ωστόσο ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους, πως άπαντες είχαν ενημερωθεί από πριν.

Διαβάστε τους διαλόγους που έλαβαν χώρα τη συνεδρίαση της ΕΕ:

Μπαλτάκος: Την περασμένη Δευτέρα στη συνάντηση που έγινε στην ΕΠΟ έγιναν διαφορά περιστατικά που γνωρίζετε. Εξυβριστικά και δυσφημιστικά περιστατικά, προς τον Μπένετ και προς εμένα. Μας έθιγαν και τους δύο.

Υπαίτιοι ήταν ο κ. Μαρινάκης και ο κ. Καραπαπάς. Είναι απαραίτητο να με εξουσιοδοτήσετε ως πρόεδρο της ΕΠΟ ούτως ώστε να προβώ στις νόμιμες ενέργειες πειθαρχικής φύσεως (επιτροπή δεοντολογίας εντός και εκτός Ελλάδας), αλλά και αστικής και ποινικής φύσεως, λόγω του ότι υπήρξε και βίντεο το οποίο αναπαρήχθη. Αυτές είναι πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα. Ζητώ την ψήφο σας σε αυτό.

Αγραφιώτης: Ήταν επίσημη συνάντηση, υπήρχαν πρακτικά;

Μπαλτάκος: Είχε μαγνητοφωνηθεί όλη η διαδικασία και το είχα γνωστοποιήσει από την αρχή. Είπα σε όλους ότι «το σύστημα καταγράφει τα πάντα».

Αγραφιώτης: Υπήρχε συναίνεση των παρισταμένων;

Μπαλτάκος: Τους το είπα από την αρχή και υπήρξε απόλυτη συναίνεση. Δεν έφερε κανείς αντίρρηση. Ρωτήθηκαν.

Αγραφιώτης: Το ξέρετε ότι αν δεν υπάρχει ρητή συναίνεση είναι παράνομο; Ο Ολυμπιακός δεν ήξερε τίποτα και θα σας μηνύσει για αυτό. Αν εσείς νιώθετε θιγμένος προχωρήστε μόνος σε ό,τι ενέργεια θέλετε. Τι δουλειά έχει η Εκτελεστική;

Μπαλτάκος: Όταν θίγεται ο πρόεδρος της ΕΠΟ, θίγεται η ΕΠΟ.

Αγραφιώτης: Άτυπη συνάντηση ήταν.

Μπαλτάκος: Για ποιο λόγο ήταν άτυπη; Για μένα δεν ήταν, αλλά ακόμα και αν ήταν, πάλι θίγεται η ΕΠΟ. Δηλαδή στην άτυπη μπορείς να βρίζεις;

Αγραφιώτης: Μόνο ο Μαρινάκης και ο Καραπαπάς έχουν φερθεί απρεπώς; Άλλοι δεν φέρθηκαν απρεπώς;

Μπαλτάκος: Εναντίον μου, ναι. Μόνο εκείνοι.

Αγραφιώτης: Δεν έβρισαν την ΟΥΕΦΑ κάποιοι άλλοι;

Μπαλτάκος: Δεν το θυμάμαι αυτό. Αλλά θα ζητήσω εγώ εξουσιοδότηση για την ΟΥΕΦΑ; Για την ΕΠΟ θα ζητήσω. Αυτά που θίγουν τον πρόεδρο της ΕΠΟ, άρα και την ΕΠΟ.

Αγραφιώτης: Απορώ πώς τα κάνετε αυτά. Ούτε παρόντες ήμασταν τα μέλη της Ε.Ε., ούτε έχουμε κάτι γραπτώς, τα πρακτικά. Το κάνετε χωρίς πρακτικά γιατί αν υπάρξουν πρακτικά θα πρέπει να πάνε κι άλλοι στη δικαιοσύνη. Ψηφίζω ΟΧΙ και απαιτώ τα πρακτικά και όλο το υλικό. Όλο αυτό γίνεται γιατί θέλετε να παγιδεύσετε όλα τα μέλη της Ε.Ε. για να μοιραστούν τις ευθύνες που προκύπτουν από αυτή τη συνάντηση έτσι όπως έγινε.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE