Ποιοι πρόεδροι θα πάνε απόψε στα εγκαίνια; Οι αρνητές, οι σίγουροι και οι… αμφίβολοι

Share on:

Ποιοι ιδιοκτήτες ή πρόεδροι ΠΑΕ θα παραβρεθούν απόψε στα εγκαίνια της «ΟΠΑΠ Arena – Αγιά Σοφιά»; Προς το παρόν, το τοπίο είναι θολό. Πέραν αυτών που απάντησαν στον Δημήτρη Μελισσανίδη ότι θα είναι εκεί κι αυτοί που αρνήθηκαν, υπάρχουν και οι αμφίβολοι.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε ζητήσει να του απαντήσουν μέχρι την Πέμπτη (29/9). Πάμε να δούμε ποιοι θα βρεθούν τελικά στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Παρασκευής…

Ολυμπιακός: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απάντησε αρνητικά στην πρόκληση της ΑΕΚ και δεν θα παραβρεθεί στα εγκαίνια της «Opap Arena».

Παναθηναϊκός: Στα εγκαίνια θα παραβρεθούν ο Α’ αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Μάνος Μαυροκουκουλάκης και ο Γ’ αντιπρόεδρος, Λεωνίδας Μπουτσικάρης ενώ παραμένει ανοιχτό μέχρι και την τελευταία στιγμή αν θα τα καταφέρει ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο ιδιοκτήτης των «πράσινων» έχει προσωπική επικοινωνία με τον Μελισσανίδη και πιθανότατα θα ενημερώσει εκείνος τον ομόλογό του στην Ένωση.

ΠΑΟΚ: Ο Μελισσανίδης επικοινώνησε προσωπικά με τον Ιβάν Σαββίδη, ωστόσο ο ιδιοκτήτης των «ασπρόμαυρων» απάντησε αρνητικά αφού εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις. Ωστόσο, στα εγκαίνια θα παρευρεθούν ο Γιώργος Σαββίδης και ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Άρης: Ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν θα παρευρεθεί στα εγκαίνια λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά οι «κίτρινοι» θα εκπροσωπηθούν από τον γενικό διευθυντή, Αγησίλαο Τουμαζάτο.

Αστέρας Τρίπολης: Εκτός απροόπτου η ομάδα της Αρκαδίας θα εκπροσωπηθεί στα εγκαίνια της «OPAP Arena» από τον πρόεδρό της, Γιώργο Μποροβήλο.

Ατρόμητος: Ο Γιώργος Σπανός δεν αναμένεται να παρευρεθεί στα εγκαίνια λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών του.

Βόλος: O Αχιλλέας Μπέος απάντησε θετικά στην πρόκληση του Μελισσανίδη και θα είναι παρών στα εγκαίνια, αν και αρχικά είχε δηλώσει πως δεν θα μπορέσει.

Ιωνικός: Η οικογένεια Τσιριγώτη δεν θα παρευρεθεί στα εγκαίνια του γηπέδου.

Λαμία: Πιθανότατα δεν θα δώσει το «παρών» ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Λεβαδειακός: Δεν έχει γίνει γνωστό αν θα υπάρχει εκπροσώπηση των Βιωτών στα εγκαίνια.

ΟΦΗ: Ο Μιχάλης Μπούσης βρίσκεται στις ΗΠΑ όπου και είναι η βάση των επιχειρήσεών του και δεν θα παρευρεθεί στα εγκαίνια.

Παναιτωλικός: Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Φώτης Κωστούλας θα καταφέρει να βρεθεί στα εγκαίνια του γηπέδου.

ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Γιώργος Χριστοβασίλης δεν θα παρευρεθεί στα εγκαίνια.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE